Kocasinin Öldürdügü Hamile Kadinin Cenazesi Adli Tipa Gönderildi

İçel’in Tarsus ilçesinde 8 ay önce cezaevinden çikan sahsin öldürdügü 7 aylik hamile esinin cenazesi, otopsi için adli tipa gönderildi.

Kocasinin Öldürdügü Hamile Kadinin Cenazesi Adli Tipa Gönderildi
Olay, bugün sabah ilçeye bagli Bolatli Mahallesi Bolatli Sokak No 10’da meydana geldi. Alinan bilgiye göre, 45 yasindaki M.B., 41 yasindaki 3 çocuk annesi esi Serap Biçer’i çikan tartismada satirla öldürdü. Süpheli koca, o sirada evde bulunan 5 yasindaki torunu S.B.’yi alip kaçti. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde polis ve savcinin incelemesinin ardindan 7 aylik hamile oldugu ögrenilen kadinin cenazesi, otopsi için cenaze araci ile adli tip kurumuna götürüldü.

Kadinin kiz kardesi de cinayete kurban gitmis

Öte yandan, kocasinin öldürdügü Serap Biçer’in kardesi Sultan Biçer’in de 10 yil önce ayni mahallede cinayete kurban gittigi ögrenildi. Sultan Biçer’in çikan bir tartismada hasimlari tarafindan açilan ateste öldürüldügü ve bu olayla ilgili 3 süphelinin tutuklandigi bilgisi alindi.

Bir taksiciyi gasp edip öldürmekten 20 yildan fazla cezaevinde kalip 8 ay önce tahliye edilen ve esini öldürdükten sonra torununu alip kaçan süpheli M.B.’nin yakalanmasi için baslatilan çalisma sürüyor.
Kaynak: İHA