Gözpinar Imaminin Zorunlu Misafirligi, Baskan Çamoglu'nun Destegiyle Sona Erecek

Aydin’in Efeler ilçesinde 2 ay önce yasanan afette yikilan Gözpinar Mahallesi imam lojmaninin yeniden yapimi için devreye giren Efeler Muhtarlar Dernegi Baskani Gurbet Çamoglu çalisma baslatti.

Gözpinar Imaminin Zorunlu Misafirligi, Baskan Çamoglu'nun Destegiyle Sona Erecek


Geçtigimiz aylarda yasanan firtina ve yogun yagisin ardindan Gözpinar Mahallesi’ndeki imam lojmani yikildi. Bunun üzerine evsiz kalan imami ailesi ile birlikte mahalle sakinleri misafir etmeye basladi.

Imamin yasadigi zor durum dolayisiyla mahalle sakinleri ve mahalle muhtari Ünal Günay harekete geçerek, soruna çözüm aradi. Muhtar Günay’in arayisina ise Efeler Muhtarlar Dernegi Baskani ve Mimar Sinan Mahallesi Muhtari Gurbet Çamoglu yetisti. Muhtarin yakinlarinin evine yerlesen imamin, yasadigi zorunlu misafirligi sona erdirmek için devreye giren Baskan Çamoglu, çalismaya basladi.

Hayirsever is insanlarinin destegiyle elde ettigi 24 metreküp beton ve 3 bin 500 tuglayi, Gözpinar Mahallesi’ne getiren Muhtar Çamoglu ile birlikte mahalle sakinleri bir araya gelerek lojmanin tadilatina basladi.

Gözpinar Mahallesi sakinleri Çamoglu’na tesekkür ederken, çalismalar tamamlandiginda imamin zorunlu misafirligi de sona erecek.

Imamin durumunu ögrenince harekete geçtigini ifade eden Muhtar Gurbet Çamoglu, “Maalesef 2 ay önce yasanan afette Gözpinar imamin lojmani yikildi. Mahalle muhtarimiz ve mahalleliler ellerinden gelen destegi saglayarak, imami bir eve yerlestirmisler. Lojmanin tadilati için Mahalle Muhtari Ünal Bey’in arayisa girdigini ögrendim. Konuyu ögrenince harekete geçtim ve hayirsever is insanlarimizla görüstüm. Onlarin da destegiyle 24 metreküp beton ve 3 bin 500 adet tuglayi getirdik ve tadilata basladik. Kendi imkanlarimizla imamimizin bu sikintisini giderdik” dedi.

Kaynak: İHA