Baskan Çolakbayrakdar, 'Atölyemiz, Fabrika Gibi Birçok Alanda Hizmet Üretiyor'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, belediye bünyesindeki tüm araç-gereç ve is makinelerinin gerekli bakim ve onarimlarini düzenli olarak gerçeklestirildigi atölyeyi gezdi. ‘Kendi kendine yeten belediye’ olarak atölyelerin büyük bir fabrika gibi çalistigini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, “Atölyemizde belediye ihtiyaçlarini karsilayarak hem Kayseri ekonomisine hem de çevreye büyük katki sagliyoruz” dedi.

Baskan Çolakbayrakdar, 'Atölyemiz, Fabrika Gibi Birçok Alanda Hizmet Üretiyor'
Oruçreis Mahallesi’ndeki atölyede; elektrik, kaynak, yaglama ve motor bölümlerinin bulundugu alanda çalismalari kontrol eden Baskan Çolakbayrakdar, isçilerle sohbet etti. Birçok atölyenin bir arada bulundugu bakim merkezi ile çalismalarin daha hizli, daha kaliteli, daha verimli ve daha ekonomik hale getirildigini belirten Baskan Çolakbayrakdar; "Makine Ikmal Birimimizin atölyesindeyiz. Araçlarimizin bakimi, onarimi ve tadilatlarinin disinda kaynak ve marangoz gibi benzer birçok noktada yapilmasi gereken ne varsa kendi personelimiz tarafindan yapilmaktadir. ‘Kendi kendine yetebilen bir belediye olabilmek’ adina gerek park ve bahçe, gerek fen islerinde gerekse makine ikmal gibi her alanda, ihtiyaçlarimizi kendimizin karsiladigi ve üretim yapabilen bir belediyeyiz. Altyapimizi güçlendirmek adina alanimiza yeni birimler ekleyerek, altyapimizi daha da güçlendiriyoruz. Atölyemizle fabrika hürriyetinde birden fazla alanda hizmet üretiyoruz. Kocasinan Belediyemizin bütün araçlarinda ihtiyaç duyuldugu alanda tamir tadilat ve yenileri yapilmasi gerekiyorsa yeni üretimler yapiyoruz. Yetenekli özverili kadromuzla bu isleri yürütüyoruz. Özellikle agir bakim ve onarim gerektiren araçlari da burada revize ediyoruz. Böylelikle atölyemizde belediyemizin ihtiyaçlarini karsilayarak Kayseri ve Türkiye ekonomisine büyük katki sagliyoruz. Bu vesileyle titiz ve özverili bir sekilde çalisan isçilerimize tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, Kayserililere en iyi hizmet vermek için çalismalari artirarak devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA