Pendik'te Dogal Gaz Borusu Patladi, Çikan Alevler Nedeniyle Iki Katli Bina Tahliye Edildi

Pendik’te bir binanin giris katinda bulunan dogal gaz borusu patladi. Yükselen alevler nedeniyle iki katli bina tahliye edildi. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, itfaiye ekipleri tarafindan yangin kisa sürede kontrol altina alindi.

Pendik'te Dogal Gaz Borusu Patladi, Çikan Alevler Nedeniyle Iki Katli Bina Tahliye Edildi
Olay, saat 01.40 siralarinda Istanbul Pendik ilçesi, Ahmet Yesevi Mahallesi, Yüce Sokak üzerinde bir binanin giris katinda yasandi. Iddiaya göre, binanin giris katindan geçen dogal gaz borusu sebebi bilinmeyen bir sekilde yanmaya basladi.

Çikan alevler bir anda büyüdü. Çikan sesler nedeniyle çevredeki vatandaslar tarafindan itfaiye ekiplerine haber verildi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayida itfaiye ekibi, polis ekibi ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangini kisa sürede kontrol altina alirken, binada bulunan kisiler de polis ekipleri tarafindan kontrollü bir sekilde tahliye edildi. Olayda ölen veya yaralanan olmadi. Apartmandaki dogal gaz hatlarini kontrol etmesi için olay yerine uzman ekipler çagirilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA