Kayip Kuyumcu 4 Saatte Yakalandi

Orhangazi ilçesinde birçok kisiye altin satip kar vaadiyle emanetinde tuttugu ve bu sabahtan itibaren haber alinamadigi için kaçtigi iddia edilen kuyumcu Ahmet Ö. Orhangazi Cumhuriyet Bassavciligi’nin olaganüstü çalismasi sonrasi 4 saat içerisinde yakalandi.



Orhangazi Cumhuriyet Bassavciligi Türkiye’de esine az rastlanir bir çalismaya imza atti. Birçok kisiyi yüzlerce milyon dolandirdigi iddia edilen ve hakkinda suç duyurusunda bulunulan kuyumcu 4 saat içerisinde yakalandi.

Ortadan kayboldu

Orhangazi ilçesinde deden beri kuyumculuk yapan 44 yasindaki Ahmet Ö.’den bu sabah itibariyle haber alinamadi. Bazi vatandaslar, kuyumcu dükkanini da açmayan Ahmet Ö. hakkinda savciliga suç duyurusunda bulundu.

Özel ekip kuruldu

Orhangazi Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan baslatilan sorusturma kapsaminda Bursa Il Emniyet Müdürlügü Dolandiricilik Sube Müdürlügü’nden görevli ekipler, Orhangazi Emniyet Müdürlügü ekipleri ile koordineli çalisma baslatti.

4 saat içinde yakalandi

Cumhuriyet Bassavciligi yönetiminde yürütülen sorusturmada ekipler tüm detaylari en ince ayrintisina kadar inceledi. Titiz çalisma sonrasinda Türkiye’de en kisa sürede bas süphelisi bulunan sorusturmalardan birisine imza atildi. Ahmet Ö. ve 3 kisi polis tarafindan yakalanarak Bursa Emniyet Müdürlügü’nde gözaltina alindi.

Sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA