IYI Parti Eski Ilçe Baskani Silahli Saldirida Ayagindan Yaralandi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde evinin önünde silahli saldiriya ugrayan eski IYI Parti Manavgat Ilçe Baskani Hüseyin Ergen ayagindan yaralandi. Ergen, son zamanlarda siyasette yasadigi olaylarin bu tatsiz olayin sebebi oldugunu söyledi.

IYI Parti Eski Ilçe Baskani Silahli Saldirida Ayagindan Yaralandi
Olay, Side Mahallesi 1528 Sokak üzerinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre; sitenin önüne gelen Hüseyin Ergen’in otomobiline yaklasan kimligi belirsiz bir kisi, elindeki silahi aracin sag camindan Hüseyin Ergen’e yöneltirken silahin tutukluk yapmasi üzerine olay yerinden hizla uzaklasti. 50 metre kadar gittikten sonra geri dönen ve Hüseyin Ergen’e silahini dogrultan süpheli, kaçmaya çalisan Hüseyin Ergen’e kursun yagdirdi. Tabancadan çikan 7 mermiden biri Ergen’in sag bacagina, biri sol baldirina isabet etti. Süpheli olay yerinden yaya olarak uzaklasirken, Hüseyin Ergen aracina binerek Side’de geldigi özel bir hastanede tedavisini yaptirdi. Olay anlari ise güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Olayin ardindan Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi Side Jandarma Karakolu, Jandarmanin Dedektifleri Jasat ve Olay Yeri Inceleme timi tarafindan süphelinin belirlenerek yakalanmasi için çalisma baslatildi.

“Sivil hayatta kimse ile problemim yok”

Hastanedeki tedavisinin ardindan jandarmaya ifade veren Hüseyin Ergen, hastaneden ayrilirken kisa sürede konuyla ilgili açiklama yapacagini, sivil yasantisinda kimse ile problemi olmadigini, son zamanlarda siyasette yasadigi olaylarin bu tatsiz olayin sebebi oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA