Sincan Belediyesinin El Sanatlari Kurslarina Yogun Ilgi

Sincan Belediyesi Kültür Sanat Merkezi bünyesinde açilan hobi ve meslek edindirme kurslari, vatandaslara kaliteli vakit geçirme ve el becerilerini gelistirme firsati sunuyor.

Sincan Belediyesinin El Sanatlari Kurslarina Yogun Ilgi
Sincan Belediyesi Kültür Sanat Merkezi, Sincanli vatandaslara kisisel gelisim firsati sunuyor. Kurslardan ücretsiz faydalanan vatandaslar, sosyallesme ve yeteneklerini gelistirme firsati yakaliyor. Kursiyerler ‘Giyim Teknolojileri Kursu’ ile dikis ögrenirken, çesitli kiyafetler tasarlamanin firsatini yakaliyor. Seramik kursunda çamur sekilden sekle sokuluyor, boyanarak çesitli ürünler üretiliyor. Kursiyerler çini islemeciligi kursu ile porselen, seramik gibi esyalari renklerle bulusturuyor. Böylece geleneksel el sanatlarindan çini sanati Sincan’da yasatiliyor. Amigurumi, taki tasarimi, Arapça, Ingilizce, resim, müzik, spor, isaret dili gibi pek çok alanda devam eden kurslar, Sincanli vatandaslardan büyük ilgi görüyor.

Sincan Belediyesi’nin kurslarina katilmak için kültür merkezlerine giderek kayit yaptirabilen vatandaslar, 444 4 762 numarali telefondan ve Sincan Belediyesinin resmi internet sitesinden bilgi alabiliyor.
Kaynak: İHA