Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü Açiklamasi 'Yine Yeniden Sancaktepe'

Sancaktepe Belediyesi tarafindan Bingöllüler gecesi düzenlendi. Gecede konusan Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, "Yine yeniden Sancaktepe" dedi.

Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü Açiklamasi 'Yine Yeniden Sancaktepe'
Sancaktepe Belediyesinin ev sahipliginde ilçe genelinde Bingöllü hemsehriler bir araya geldi. Recep Tayyip Erdogan Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlige, Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz’in yani sira Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl AK Parti Millet Vekili Feyzi Korkutata, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibet, Sancaktepe Kaymakami Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, Bingöllüler Il Dernek Baskani Hasan Dilsiz partilerin Sancaktepe ilçe Baskanlari, Bingöl Belediye Baskani Erdal Arikan ve tüm Bingöllüler katildi.

Yediden yetmise herkesin memnun oldugu Bingöl’lü hemsehrilerin bulusma etkinliginde sanatçi Abdurrahman Delen’de sevilen sarkilarini tüm Bingöllüler için söyledi.

Gece yemegi ile baslayan Bingöllüler hemsehriler bulusmasi, sehitlerimiz için için saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasi ve Sancaktepe Belediyesi’nin bes yilda yaptiklarini içeren video ile devam etti. Programin sonunda Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz’a plaket ve çiçek verdi.

"Yine yeniden Sancaktepe"

Gecede konusan Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, "Biz Bingöl’lü kardeslerimizle birlik yakaladik ve destek verdiler tesekkür ederim. Ilçemizde de baya bir Bingöl’lü var. Biz çok memnunuz. Ilk kez kadin belediye baskani olarak bize görev teslim edildi. Basarili olmaliyiz. Onun için sizlerin bize verdigi destek önemli. Gece gündüz demeden AK Parti belediyeciligi olarak burada da sorumlulugunu alarak çalistik. Sancaktepe’ye hizmet edenlerin geçmis baskanlarin yaptiklarinin üstüne koyarak çalistik. Hiçbir mazeretin arkasina siginmadik. Vaatlerimizin yüzde 85’ini yaptik. Diger söz verip yapamadiklariz ise Büyüksehir Beldiyesi ile ortak yapacagimiz projelerdi. Insallah bes yili tamamladik ve Büyüksehir’de Murat Baskanimizin gelmesiyle Sancaktepe daha iyi yerlere gelecek ve daha güzel hizmetlerle bulusacak. Genç bir ilçeyiz ve en çok okul yapan belediyeyiz.Tüm bu hizmetleri bayragini, milletini seven vatan,millet diyenlerin destegi ile yaptik yapacagiz. Yine yeniden Sancaktepe diyor ve Bingöl’lü kardeslerimizin desteklerini bekliyoruz" dedi.

Bingöllüler bulusmasinda konusan Bingöl Il Dernek Baskani Hasan Dilsiz, "Istanbul’da 39 ilçede en fazla Bingöllülerin oldugu ilçe Sancaktepe. Cumhurbaskani Yardimcimiz Cevdet Yilmaz’in da Bingöl’lü olmasindan dolayi Sancaktepe’de böyle büyük bir program ayarlandi. Yaklasik 110 il, ilçe, mezra dernek baskanlarimizin katilimiyla yaklasik 1200 kisinin katildigi program gerçeklestirdik. Amacimiz Bingöl’ü sadece Bingöl’de yasamak degil her yerde yasatmak" diye konustu.

Geceye katilim gösteren sarkici Abdurrahman Delen, "Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz’in ve belediye baskanlarimizin, milletvekillerimizin de burada olmasi güzel bir sey. Çok güzel bir organizasyon yapilmis. Emegi geçenlere tesekkür ederim. Herkes keyif aldi" dedi.

Kaynak: İHA