Özlenen Karla Bulusmak Için Bolu Dagi'ni Tercih Ettiler

Düzce’de yapilan kar yagisi uyarisinin ardindan yüksek kesimlerde kar yagisi basladi. Özlemle kar yagisini bekleyenler ise Bolu Dagi’ni tercih etti.

Özlenen Karla Bulusmak Için Bolu Dagi'ni Tercih Ettiler
Düzce Valiligi’nden yapilan kar yagisi uyarisinin ardindan kentin yüksek kesimlerinde kar yagisi etkili olmaya basladi.

Basta topuk, Sinekli, Egrelti gibi yaylalarda kar siddetli bir sekilde devam ederken, Bolu Dagi’nda da kar yagisi etkili oldu. Düzceliler özlemle bekledigi kar yagisini görebilmek için ise Bolu Dagi’ni tercih etti. Aksam saatlerinde arkadaslari ile birlikte Bolu Dagi’na çikan Hakan Arslan, “Düzce Valiligi’nin uyarisinin ardindan Düzce’nin yüksek kesimlerinde ve Bolu Dagi’nda etkisini göstermeye basladi.

Burada karayollari ekipleri tuzlama çalismasi yapiyor. Yogun bir kar yapisi yok. Buzlanma riskine karsi ekipler çalisiyor. Bekledigimiz kar hafta sonu etkisini daha da arttiracagi söyleniyor. Uzun süredir beklenen bir kar. Uzun süredir beklenen kar sonunda geldi” seklinde konustu.



“Firsatlari degerlendirelim dedik”

Arkadaslari ile kar yagisinin oldugu Bolu Dagi’na geldiklerini belirten Duygu Tugba Güner, “Valiligin verdigi kar yagisi uyarisi haberini gördüm. Bekledik bekledik Düzce merkeze kar yagisi gelmedi. Biz de arkadaslar ile kar yagisini gidelim görelim, temiz havayi görelim istedik. Çok güzel fotograflar çekildik. Hazir kari bulmusken firsatlari degerlendirelim dedik” ifadelerini kullandi.

Öte yandan Karayollari ekiplerince yapilan çalismalarda yol sürekli tuzlanirken, Bölge Trafik Ekipleri ve Karayollari ekipleri de güzergah üzerinde sürekli kontrollerini sürdürüyor.
Kaynak: İHA