Mezitli'de Ikinci Emekli Evi Açildi

İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, ilçede ikinci emekli evini hizmete sundu.

Mezitli'de Ikinci Emekli Evi Açildi
Menderes Mahallesinde örgü evinin yaninda bulunan alanda ikinci emekli evini hizmete açan Mezitli Belediyesi, emeklilere sosyal bir yasam alani sunarak bir araya gelmelerini sagliyor. Emeklilerin zor kosullarda yasadigini belirten Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, “Göreve geldigimiz günden hemen sonra ilk projelerimizden bir tanesi olan ’emekli evi’ projemizi Viransehir Mahallemizde hayata geçirdik. Her firsatta emeklilere yönelik çalismalarimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bu nedenle cumhuriyetin 100. yilinda baslattigimiz projemiz ile de emeklilere destegimizi sürdürdük. Emeklilerimiz her zaman bizim basimizin üstünde yer alacaklardir” dedi.

Belediyenin sadece emeklilere yönelik degil, Mezitli’de yasayan ve ihtiyaç sahibi olan tüm vatandaslara destek olmaya devam ettigini ifade eden ve kislik giysi ihtiyaçlarini karsiladiklarini dile getiren Baskan Tarhan, bu sayede ihtiyaç sahibi hiç kimsenin giyim için para harcamak zorunda kalmadigini söyledi.



Mezitli Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri bünyesinde emeklilere yönelik gerçeklestirdigi projeler, ilçede yasayan emekliler arasinda memnuniyetle karsilandi.
Kaynak: İHA