Edirne'de 109 Kilogram Kokain Ele Geçirildi

Edirne’de, uluslararasi uyusturucu madde ticareti yapan organizasyonlara yönelik gerçeklestirilen “Narkogüç-45” operasyonunda tir dorsesinde yapilan aramada 77 paket halimde 109 kilogram kokain ele geçirildi.

Edirne'de 109 Kilogram Kokain Ele Geçirildi
Edirne Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Subesi ve Edirne Gümrük Muhafaza Müdürlügünün destegiyle, uluslararasi uyusturucu madde ticareti yapan organizasyonlara yönelik yürütülen ortak çalisma sonucu, Edirne’de yakalanan bir çekici ve bir dorsede yapilan aramada 67 paket halinde toplam 109 kilogram kokain ele geçirildi. Uyusturucu madde nakli ve ticareti yaptigi tespit edilen 1 süpheli yakalandi.

Sosyal medya hesabindan operasyonu gerçeklestiren polis ve Edirne Gümrük Muhafaza Müdürlügü personelini tebrik eden Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki ister ulusal, ister uluslararasi olsun, ülkemizi zehir tacirlerinden temizlemeye, onlara hayati zehretmeye kararliyiz. Ülkemizin dört bir yaninda zehir tacirlerine karsi operasyonlarimiz durmaksizin devam edecek" dedi.

Kaynak: İHA