Lapseki'de Ara Tatilde Çocuklar Unutulmaz Hatiralar Biriktirdi

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, 2023-2024 Egitim-Ögretim yilinin ilk döneminin sona ermesiyle birlikte, Lapseki Belediyesi geleneksel hale getirdigi eglence programiyla çocuklara unutulmaz anlar yasatti.

Lapseki'de Ara Tatilde Çocuklar Unutulmaz Hatiralar Biriktirdi
Lapseki Belediyesi, Kapali Pazar Yerinde düzenledigi etkinliklerle çocuklara üç gün boyunca doyasiya eglence sundu. Yapilan etkinliklerde çocuklar üç gün boyunca doyasiya eglendi. Programin son gününde, Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, AK Parti Lapseki Ilçe Baskani Hasan Engin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte etkinlik alanlarina giderek, çocuklarin eglencelerine ortak oldu.

Yapilan etkinliklere iliskin açiklamalarda bulunan Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, "Her sene oldugu gibi yine be senede ara tatilde bu senede çocuklarimizin eylenmeleri için onlarin iyi zaman geçirebilmeleri için Kapali Pazar Yerinde çok güzel bir ortamda çocuklarimiz çok güzel egeleniyorlar. Lapseki’de yasayan çocuklarimiz her seyin en güzeline layik tabiki bütün çocuklar ama Lapseki’deki çocuklar bu güne kadar elimizden geldigi kadar onlarin eglenmesi için, güzel zaman geçirebilmeleri için her türlü imkani sunmaya çalistik. Bu ara tatilde ise biraz daha detayli olarak atölyeleri, midilli ati, diger sisme oyun guruplariyla ve diger yapilanlarla beraber gerçekten çok güzel ortam olustu" dedi.

Kaynak: İHA