Sokak Sokak Gezerek Köpegini Ariyor, Bulana Ödül Verecek

Elazig’da kaybolan köpegini sokak sokak gezerek arayan Mahmut Gecekusu, köpegini bulup getirene para ödülü verecegini belirtti.

Sokak Sokak Gezerek Köpegini Ariyor, Bulana Ödül Verecek
Elazig’da yasayan Mahmut Gecekusu’na 10 ay önce rottweiler cinsi bir köpek hediye edildi. Gecekusu’nun Çaydaçira Mahallesi’nde bulunan evinin bahçesinde besledigi ‘Vigo’ isimli köpegi 9 gün önce bir anda ortadan kayboldu. Sabah kalktiginda köpegini göremeyen Gecekusu, çevreye baktiktan sonra hemen karakola giderek kayip ve çalinti ihbarinda bulundu. Kaybolan veya çalindigi iddia edilen köpegin bulunmasi için ekipler çalismalarini sürdürürken, Gecekusu ise Vigo’nun fotograflarini bastirdigi kayip ilaniyla sokak sokak gezerek aramasini sürdürüyor Kentin birçok noktasini gezen ve vatandaslara tek tek köpegin fotograflarini gösteren Gecekusu, köpegini bulup getirene ise ödül vereceklerini söyledi.



Her gün isten çikip köpegini aradigini dile getiren Mahmut Gecekusu, “Jandarma ve polise bildirdim. Suana kadar bir sonuç çikmadi. Benim için manevi degeri çok büyük, 20 günlükken bana bir yerden hediye gelmisti. Afisler çikarttim, sokak sokak arabayla geziyorum. Arkadaslar da bana yardimci oluyor. Birçok yere haber saldim. Sosyal medyada paylastirdim. Bulana ödül de verecegim” dedi.

Kaynak: İHA