Istanbul'da Mühendisin Ölümüne Iliskin Yeni Görüntüler Ve Detaylar Ortaya Çikti

Sisli’de basina aldigi darbe sonucu evinde hayatini kaybeden 49 yasindaki mühendis adamin yere düserek yaralandiktan sonra basini tutarak evine gittigi anlarin görüntüleri ortaya çikti. Aksin’in ön otopsi sonucunda beyin kanamasi geçirdigi ve buna bagli olarak iç kanamadan hayatini kaybetti ögrenildi. MHP Elagiz eski Il Baskani Kenan Aksin’in oglu olan mühendis cenaze namazi sonrasinda topraga verildi.

Istanbul'da Mühendisin Ölümüne Iliskin Yeni Görüntüler Ve Detaylar Ortaya Çikti
Sisli Tesvikiye Mahallesi Prof. Dr. Orhan Ersek Sokak’ta geçtigimiz sali günü saat 22.00’de meydana gelen olayda 49 yasindaki mühendis Fatih Aksin, basina darbe aldiktan sonra evine gelmisti. Kendisini iyi hissetmeyen Aksin iki arkadasina mesaj atarak yardim istemis, arkadaslari yanina geldikten bir süre sonra ise yere düserek hayatini kaybetmisti. Mühendis Fatih Aksin’in ölüm nedenini aydinlatmak için çalismalara baslayan Sisli Asayis Büro Amirligi polisleri, yasadigi bina ve çevresindeki güvenlik kamera kayitlarini incelemisti.

Sisli polisi takip edip düstügünü bulmustu

Vali Konagi Caddesi’nde çiçekçilik yapan bir kisi polise verdigi ifadede, Aksin’in bir magaza önünde yere düserek basini basamaga çarptigini görerek yardima kostugunu söylemisti. Yerden kaldirdigi Aksin’a su vererek ambulans çagirmayi teklif ettigini belirten çiçekçi, Aksin’in bunu kabul etmeyerek uzaklastigini belirtmisti.

Basini tutarak eve gitmis

Sisli polisi elde edilen bulgular dogrultusunda Aksin’in önünde düstügü giyim magazasinin güvenlik kamerasini incelemisti. Incelenen görüntülerde magaza önünden geçerken birden duran Aksin’in, kimsenin müdahalesi olmadan fenalasarak sirt üstü yere düstügü ve basini magazanin giris basamaginin kösesine çarptigi anlasilmisti.

Beyin kanamasini geçirip hayatini kaybetmis

Yapilan çalismalar sonucunda olay günü saat 14.12 siralarinda disari çikan Aksin’in, saat 15.10 siralarinda basinin arka tarafini tutarak binaya girdigi tespit edilmisti. Görüntülerde, Aksin’in eliyle kafasini tutarak evine dogru yürüdügü, daha sonra apartman kapisinda bir süre bekledigi görülüyor. Öte yandan Fatih Aksin’in ön otopsi raporunda düsmeye bagli beyin kanamasi geçirdigi ve iç kanama sonucu hayatini kaybettigi ortaya çikti. MHP Elagiz eski Il Baskani Kenan Aksin’in oglu olan mühendis, cenaze namazi sonrasinda topraga verildi.

Kaynak: İHA