Bilgin, 'Günü Kurtarmanin Degil Sehrin Gelecegini Sekillendirme Derdinde Olduk'

AK Parti il baskanligi önünde vatandaslarla bulusan Sivas Belediye Baskani ve Belediye Baskan adayi Hilmi Bilgin, "Günü kurtarmanin degil sehrin gelecegini sekillendirme derdinde olduk" ifadesini kullandi.

Bilgin, 'Günü Kurtarmanin Degil Sehrin Gelecegini Sekillendirme Derdinde Olduk'
Sivas Belediye Baskan adayligi kesinlesen Sivas Belediye Baykani Hilmi Bilgin, bugün Sivas’ta vatandaslarla bir araya geldi. Bilgin AK Parti Il Baskanligi önünde düzenlenen programda coskuyla karsilandi. Burada konuyan Bilgin, Sivas’i gelistirmeye devam edeceklerini belirterek, "Degerli hemserilerim biz her daim günü kurtarmanin degil sehrin gelecegini sekillendirme derdinde olduk. Görev süremiz boyunca dedikodu ve söylemler yerine isimize odaklandik" dedi.

"Günü kurtarmanin degil sehrin gelecegini sekillendirme derdinde olduk"

Bilgin, "Sevgili hemserilerim, kiymetli Sivaslilar bugün yeniden yola koyuluyoruz. Gittigimiz yol bizi biz yapan bir yoldur. Güzel memleketimize bir kez daha hizmet etmek, aziz milletimizden yetki istemek üzere sahalara çikiyoruz. AK parti teskilatlari seçim bittikten sonra sahaya çikan bir partidir. Algi degil hizmet ve eser üreten manipülasyonlara ve polemiklere yer vermeden sadece isini yapan bir kadro olarak 5 yil görev yaptik ve bir bes yil daha görev yapmak için çalisacagiz. Eserleri birlikte insa edecegiz, 5 yil önce milletimize hangi sözü verdiysek o sözü yapmanin gururuyla onuruyla bir kez daha yola çikiyoruz. Teskilatimizin bütün kademeleri Sivaslilara ’Söz verdik yaptik’ kitapçigini dagitarak neler yaptigimizi anlatmis olacagiz. Sivaslilar yapmis oldugumuz alt geçitlerden, üst geçitlerde ve millet bahçelerinden geçerken zaten bunlari görüyorlar. Degerli hemserilerim biz her daim günü kurtarmanin degil sehrin gelecegini sekillendirme derdinde olduk. Görev süremiz boyunca dedikodu ve söylemler yerine isimize odaklandik" seklinde konustu.

Kaynak: İHA