Arnavutköy'de Motosiklet Hirsizlari Güvenlik Kamerasina Yansidi

Arnavutköy’de 3 kisi gece saatlerinde sokakta bir süre gezdikten sonra gözlerine kestirdikleri 40 bin lira degerindeki motosikleti çalarak kayiplara karisti. Yasanan hirsizlik ani güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye görüntülendi.

Olay, geçtigimiz gece 04.10 siralarinda Tasoluk Mahallesi Özakin Sokak’ta bir binanin önünde gerçeklesti. Kimligi belirsiz 3 hirsiz, gözlerine kestirdikleri yaklasik 40 bin lira degerindeki motosikleti bulundugu binanin demir kapisini açarak çaldi. Çaldiklari motosiklet ile olay yerinden ayrilan hirsizlar kayiplara karisti. Yasanan hirsizlik ani saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi. Yasanan olayin ardindan polis süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

Olaya iliskin konusan motosiklet sahibi Atalay Atseven “Sabah ise gitmek için 06:30 civari kapiya çiktigimda motorumun olmadigini fark ettim. Karsi komsumdan güvenlik kamera görüntülerini aldigimda, çalindigini gördüm. Kamera kayitlarindan gördügüme göre gece 02:30 civari ilk basta motoru çalmadan önce hirsizlar sokakta dolasarak kesif yapiyorlar. 3 kisi kapidan içeri girerek motoru aliyorlar. Bakkaldan aldigim güvenlik kamera görüntüsünde de direksiyon kilitli oldugundan dolayi motosikleti sürükleyerek çaliyorlar. 2 yildir evimin kapisinda bir sey olmuyordu, ben de gönül rahatligiyla buraya birakiyordum. Ama demek ki hiçbir seye güvenmemek gerekiyormus. Bu da bize ders oldu. Motorumun degeri 40 bin TL civariydi” seklinde konustu.

Kaynak: İHA