Hafif Ticari Araci Insaat Alanina Düsmekten Yol Kenarindaki Teller Kurtardi

Pendik’te bir hafif ticari araç yokus asagi çalistirilirken frenleri ve direksiyonu kilitlenince yol kenarindaki tellere çarparak durabildi. Araç çekici ve mahallelinin yardimiyla kaldirildi.

Hafif Ticari Araci Insaat Alanina Düsmekten Yol Kenarindaki Teller Kurtardi


Olay 01.30 sularinda Dumlupinar Mahallesi Sergi Sokakta meydana geldi. Iddiaya göre 34 KGJ 35 plakali hafif ticari araç çalismayinca itme yöntemiyle çalistirmayi denediler. Yokus asagi olan yolda frenleri ve direksiyonu kilitlenen araç, insaat bosluguna düsmeden yol kenarindaki tellere takildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Ekiplerin ve mahallelinin yardimiyla halatla çekiciye baglanan araç asili kaldigi yerden kurtarildi.

Olayla ilgili konusan Muzaffer Keskin, "Arabayi yukaridan asagiya getirdiler. Burada biraz beklediler, araba çalismayinca vurdurdular. Yalniz bu sokak her sene bu olayi yasiyor. Ben 33 senedir bu sokaktayim. Arabayi dayayacak bir kaldirim yok. Arabami yukari çekiyorum" dedi.

Olayla ilgili konusan diger mahalle sakini Ismail Türk, "Burada arabadan birisini indirdiler. Indirdikten sonra arabayi stop ettiler. Stop ettikten sonra arabadan indirdikleri kisiyi biri eve götürdü. O arada bunlar arabayi çalistirmadan devam ettiler. Devam edince anladigim kadariyla fren sisti, tutmadi. Yarali yok" dedi.

Kaynak: İHA