Garanti BBVA Ve BÜYEM Türkiye Kadin Girisimci Akademisi'nin Antalya Egitimleri Basliyor

Garanti BBVA ile Bogaziçi Üniversitesi Yasamboyu Egitim Merkezi’nin (BÜYEM) birlikte hayata geçirdigi Türkiye Kadin Girisimci Akademisi’nin Antalya egitimleri basliyor.

Garanti BBVA ile Bogaziçi Üniversitesi Yasamboyu Egitim Merkezi’nin (BÜYEM) birlikte hayata geçirdigi Türkiye Kadin Girisimci Akademisi’nin 2024 yili ilk egitimi Antalya’da gerçeklestirilecek. Kadin girisimcilerin yönetim becerilerini artirmak, is hayatindaki varligini güçlendirerek kalici ve sürdürülebilir kilmak amaciyla düzenlenen Türkiye Kadin Girisimci Akademisi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odasi ve TOBB Antalya Kadin Girisimciler Kurulu destegi ve isbirligiyle 17 Ocak 2024 tarihinde baslayacak.

17 Ocak - 14 Subat 2024 tarihleri arasinda sinirli kontenjanla gerçeklestirilecek Türkiye Kadin Girisimci Akademisi’ne katilmak isteyen Antalyali kadin girisimcilerin 14 Ocak 2024 tarihine kadar garantibbvakadingirisimci.com adresinden basvuru yapmasi gerekiyor. Bogaziçi Üniversitesi egitmenleri ve profesyoneller tarafindan Antalya Ticaret ve Sanayi Odasi Egitim Salonu’nda fiziki ortamda ayrica online olarak da verilecek egitimlerde; dijital pazarlama, insan kaynaklari, müsteri deneyimi, kurum içi iletisim, e-ticaret için sosyal medya iletisimi, sirket yönetimine finansal bakis, liderlik, sürdürülebilir sirket yönetimi, yenilikçi is modelleri gelistirme, temel ticaret hukuku ve ticari sözlesmeler gibi girisimcilerin islerini yönetmelerinde fark olusturacak alanlara odaklanilacak. Girisimcilerin ihtiyaç duydugu bilgi birikimini arttirmayi hedefleyen Türkiye Kadin Girisimci Akademisi egitimlerini basariyla tamamlayan kadin girisimciler Bogaziçi Üniversitesi Yasamboyu Egitim Merkezi (BÜYEM) tarafindan düzenlenen sertifikaya sahip olacak.
Kaynak: İHA