Burdur'da 1 Kisiyi Silahla Yaraladiktan Sonra Kayiplara Karisan Süpheli Yakalandi

Burdur’un Bucak ilçesinde 18 Aralik’ta yasanan silahla yaralama olayinda kaçan süpheli jandarma ekiplerinin takibi sonucunda yakalandi.

Burdur'da 1 Kisiyi Silahla Yaraladiktan Sonra Kayiplara Karisan Süpheli Yakalandi


Burdur ili Bucak ilçesinde kesinlesmis hapis cezasi ile aranan H. A. Ö. (29) Karapinar Köyü’nde 18 Aralik tarihinde Emrah P. isimli sahsi sirtindan silahla vurarak yaralayip ortadan kayboldu. Çevredekilerin 112 Acil Çagri Merkezine ihbari üzerine olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan ambulansla Bucak Devlet Hastanesine kaldirilan Emrah P. tedavi altina alindi. Olay yerinden kaçan ve kayiplara karisan H.A.Ö.’yü yakalamak için jandarma ekipleri çalisma baslatmisti.

Jandarma ekiplerinin yaptigi çalismalar sonucunda Antalya’da saklandigi tespit edilen H.A.Ö. saklandigi eve yapilan baskin sonucunda kiskivrak yakalandi.

Bucak Cumhuriyet Bassavciliginin titizlikle yürüttügü sorusturma ve Bucak Ilçe Jandarma Komutanligi‘nin israrli takibi sonucunda kaçak sahsin pesini birakmadiklari ve JASAT ekiplerinin de operasyonda yer aldigi ögrenildi.

Bucak Ilçe Jandarma Komutanligi’na getirilerek sorgulanan H.A.Ö. buradaki islemlerinin ardindan mevcutlu olarak sevk edildigi Bucak Adliyesi’nde Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan ifadesinin alinmasinin ardindan tasarlayarak adam öldürme suçundan tutuklanarak Burdur E Tipi Cezaevine gönderildi.

Ayrica süphelinin kaçmasina yardim yataklik yapan 1 süphelinin de geçtigimiz günlerde yakalanarak tutuklandigi ögrenildi.
Kaynak: İHA