Cumhurbaskani Erdogan, Aday Tanitim Törenine Telefonla Canli Baglandi

AK Parti’nin Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Adayi Yusuf Alemdar, sehirde coskuyla karsilandi. Aday tanitim törenine yogun istek üzerine telefonla baglanan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, “31 Mart’ta çok daha farkli bir yürüyüsü Sakarya’da gerçeklestirecegiz” dedi.

Cumhurbaskani Erdogan, Aday Tanitim Törenine Telefonla Canli Baglandi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan Sakarya Büyüksehir Belediyesi için aday olarak gösterilen Yusuf Alemdar, AK Parti il binasinin önünde binlerce vatandasin katildigi törende coskuyla karsilandi. Mesalelerin yakildigi sloganlarin atildigi törende vatandaslarin yogun talebi üzerine AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ali Ihsan Yavuz, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i telefonla aradi.

“31 Mart’ta çok daha farkli bir yürüyüsü Sakarya’da gerçeklestirecegiz”

Törene telefonla canli baglanan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, “Sakaryali kardeslerimi böyle anlamli bir gecede en kalbi duygularla selamliyorum ve Yusuf Alemdar kardesimi sizlere emanet ediyorum. Inaniyorum ki 31 Mart aksaminda Sakarya’da çok çok farkli bir günün gecesini yasayacagiz. Su ana kadar yaptigi hizmetler sebebiyle Belediye Baskanimizi da yine en kalbi duygularla tebrik ediyor ve selamliyorum. Sakarya’nin bizim dünyamizda farkli bir yeri var. Malum, Sakarya saf çocugu masum Anadolu’nun, divanesi ikimiz kaldik Allah yolunun ve bu nidalar içerisinde bugüne kadar geldik yürüdük, 31 Mart’ta çok daha farkli bir yürüyüsü Sakarya’da gerçeklestirecegiz. Tabii ayni zamanda Cumhur Ittifaki olarak da Sakarya’dan farkli bir ses çikaralim istiyoruz. Aramizda herhangi bir ayrim olmayacak, ayrilik gayrilik olmayacak. El ele verecegiz, tüm ilçelerimizi insallah Cumhur Ittifaki çatisi altinda toparlayacagiz. Su anda ben Istanbul’dan sizlere sesleniyorum. Istanbul ile ilgili çalismamizi yapiyoruz ve birlik beraberlik içerisinde insallah Ekrem (Yüce) kardesimize sahsim partim adina sükranlarimi ifade ediyorum ve su andan itibaren de Yusuf (Alemdar) kardesimiz Ekrem kardesimiz el ele bu yolda devam edecekler. Kimseye herhangi bir firsat vermeden insallah bu birligimizi beraberligimizi koruyacagiz. Sizleri Istanbul’dan gerek Il Baskanim, gerekse adayimiz Murat (Kurum) Bey, gerekse Esenler Belediye Baskanimiz Tevfik (Göksu) Bey buradan sizleri en kalbi duygularla selamliyoruz. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun diyorum” dedi.



“Her alanda sizlere beraber olacagimin sözünü veriyorum”

Aday tanitim töreninde vatandaslara seslenen Sakarya Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Yusuf Alemdar, "Ben öncelikle bu coskuyu, bu heyecani gördükçe diyorum ki genel baskan yardimcim, Sakarya’da seçim bitti ancak biz durmadan, dinlenmeden, gece gündüz Sakarya’da en yüksek oyu alip ve bizi 2001 yilinda kurulan, 2002’de üyesi oldugum, 2003’te il baskani oldugu, 2009’a kadar sizlerle beraber Sakarya’nin 16 ilçesini gezen mahallesinde, sokaginda, beldesinde, sizlerle beraber bu bayragi dalgalandirmaya çalisan bir kardesiniz, 15 yildir da ilçemizde Serdivan’da hizmet eden bir kardesiniz olarak sunun sözünü veriyorum. Ilk günkü gibi, ilk günkü askla, ilk günkü heyecanla Cumhurbaskanimizin baslatmis oldugu Türkiye’deki hizmet belediyeciligi, insan merkezi, adil, esit, hakkaniyetli, insani seven, insana dokunan bir belediyeciligin sözünü veriyorum. Insallah bunu sürdürmeye devam edecegiz. Bize güvenip bize Sakarya’da bu bayragi dalgalandirmak için görev veren herkese tesekkür ediyorum. Minnettarim, sükranlarimi sunuyorum. Bizde kaybeden yok kazanan da yok biz hep birlikte bir olduk, beraber olduk bayrak yarisi var. Bayragi daha iyisi de götürmek için yaristi ve nasiptir. Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani adayi olarak size her zaman ulastiginiz, her yerde sizinle olacak, gece gündüz çalisacak, ömrünü Sakarya’ya adamis, sporundan, sagligina, egitiminden turizmine, sanayisinden, ekonomisine kadar her alanda sizlere beraber olacagimin sözünü veriyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA