Nazilli'de Altyapisi Yetersiz Olan Cadde Yenileniyor

Uzun yillardir hem deforme olmus noktalariyla hem de her yagmur sonrasi altyapi yetersizligi nedeniyle kapanarak göl haline gelen Sehit Albay Ibrahim Karaoglanoglu Caddesi Nazilli Belediyesi tarafindan yenileniyor.

Nazilli'de Altyapisi Yetersiz Olan Cadde Yenileniyor


Nazilli Belediyesi tarafindan; Ulastirma, Çevre ve Sehircilik, Tarim ve Orman, Enerji Bakanligi, Karayollari Genel Müdürlügü, Devlet Su Isleri ve Aydin Valiligi destek ve is birligi ile Sehit Albay Ibrahim Karaoglanoglu Caddesi yol ve yagmurlama altyapi yenileme çalismalari baslatildi.

Sahada sik sik inceleme yaparak görevli personellerden çalismalarla ilgili bilgi alan Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Nazilli’nin araç trafigi en yogun olan noktalarindan birinde vatandaslarin yasadigi çileye en kisa sürede son vereceklerini müjdeledi. Çalismalar kapsaminda Ordu Caddesi Kavsagi’ndan Sehir Otogari’na kadar olan bölgede Trimer makineleri ile yaklasik 8 santim asfalt kazima islemleri yapildi. Asfalt kazima islemlerinin ardindan yagmurlama alt yapi yenileme çalismalari kapsaminda Sümer Kampüsü’ne kadar ek hat çekilerek sehrin kuzeyinden tasinan su, kanal bölgesine iletilecek.

Destek veren herkese tesekkür eden Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; “Nazillimizin en büyük yol sorunlarindan biri olan Sehit Albay Ibrahim Karaoglanoglu Caddemizde çalismalarimizi baslattik. Burada devletimiz ile belediyemizin güçlü bir is birligi var. Eski sanayi bölgesinin yer aldigi ve yogun olarak kullanilan 92 ve 187 Sokak mevkiini de çalismalara dahil ettik. Ulastirma, Çevre ve Sehircilik, Tarim ve Orman, Enerji Bakanligimiza, Karayollari Genel Müdürlügümüze, Devlet Su Islerimize ve Aydin Valiligimize sehrimize saglamis olduklari desteklerden dolayi tesekkür ediyorum. Insallah en kisa sürede yolumuzu tamamlayip yenilenmis ve konforlu bir sekilde halkimizin kullanimina açacagiz. Göstermis olduklari sabir ve anlayistan dolayi bölge esnafi basta olmak üzere kiymetli hemsehrilerimize çok tesekkür ediyorum. Nazillimiz için çalismaya devam” dedi.

Kaynak: İHA