Kütahya Ilçe Milli Egitim Müdürleri Toplantisi Gediz Ilçesinde Yapildi

Kütahya Il Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit baskanligindaki Ilçe Milli Egitim Müdürleri toplantisi Gediz ilçesinde gerçeklestirildi.

Kütahya Ilçe Milli Egitim Müdürleri Toplantisi Gediz Ilçesinde Yapildi
Il Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit ve Milli Egitim Müdür Yardimcisi Hakan Gölpinar Gediz ilçesinde yapilmasi planlanan Ilçe Milli Egitim Müdürleri toplantisi öncesi Çavdarhisar ilçesinde Ilçe Millî Egitim Müdürlügünü ziyaret ederek Ilçe Milli Egitim Müdürlügü görevine yeni baslayan Musa Kazak’la bir araya gelerek yeni görevinin hayirli olmasini dilediler.

Gediz ilçesinin ev sahipliginde gerçeklestirilen Ilçe Millî Egitim Müdürleri toplantisi öncesinde Gediz Ilçe Milli Egitim Müdürlügünü ziyaret eden Müdür Hasan Basyigit ve Müdür Yardimcisi Hakan Gölpinar, burada Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Bahadur ve Sube Müdürleri ile bir araya gelerek ilçedeki egitim ögretimle ile ilgili bilgi aldi.

Gediz Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezinde Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit’in baskanliginda yapilan toplantida 2023-2024 Egitim Ögretim Yilinin 1. döneminin degerlendirmesi yapildi. Milli Egitim Bakanligi Egitim Kurullari ve Zümreleri Yönergesinin de incelendigi toplantinin sonunda Ilçe Milli Egitim Müdürlerinin öneri, istek ve görüslerine yer verildi.



“ Müdür Basyigit’in okul ziyaretleri”

Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit ve Milli Egitim Müdür Yardimcisi Hakan Gölpinar, toplanti sonrasinda ilçede çesitli ziyaretler gerçeklestirdiler. Bu çerçevede Zafer Ilkokulunu ziyaret ederek ögrenci ve ögretmenlerle bir araya geldiler. Okulda çesitli incelemelerde bulunan Müdür Hasan Basyigit, "Dönem Sonu Faaliyet Haftasi" çerçevesinde okuldaki etkinliklerin yapildigi alanlari gezdi ve etkinliklerle ilgili bilgi aldi. "Dilimizin Zenginlikleri" projesi çerçevesinde yapilan çalismalari da inceleyen Hasan Basyigit, ögrencileri yaptiklari çalismalar dolayisiyla tebrik etti. Ögrencilere kitap hediye eden Basyigit, ögrencilerin yariyil tatilinde kitap okumalarini tavsiye etti. Ayni bahçe içerisinde yer alan yapimi bu yil tamamlanan Zafer Anaokulunu ziyaret ederek okulda incelemelerde bulundu ve okulun durumu hakkinda okul yöneticilerinden bilgi aldi. Gediz’de okul ziyaretlerine devam eden Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit’in bir sonraki duragi Kurtulus Ilkokulu ve Kurtulus Anaokulu oldu. Müdür Yardimcisi Hakan Gölpinar ile birlikte okul bahçesinde tasarlanan masal parkini ve serayi inceleyen Hasan Basyigit daha sonra siniflarda ögrencilerle bir araya geldi. Burada "Iyi ki Varsin Ögretmenim" projesi çerçevesinde ilçede görev yapan ögretmenlerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

Okul ziyaretleri sonrasi Ilçe Kaymakami Hakan Alkan’i makaminda ziyaret eden Müdür Hasan Basyigit, ilçedeki egitim ögretimle ilgili Kaymakam Hakan Alkan ile görüs alisverisinde bulundu.

Gediz Halk Egitim Merkezinde, Gazze’li çocuklara yardim için üretilen ürünleri inceleyen Basyigit, yapilan çalismalar hakkinda bilgi aldi, emegi geçen kursiyer, usta ögretici ve Gediz Halk Egitim Müdürlügü yöneticilerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA