Eyüpsultan'da 2 Kisiye Böyle Çarpti, Motosikletini Birakarak Kaçti

Eyüpsultan’da bir motosikletli, yolun karsisina geçmek isteyen yaya ile bisikletliye çarptiktan sonra aracini birakarak kaçti. 2 yarali hastaneye kaldirilirken, sürücünün karistigi kazalar güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye görüntülendi.

Eyüpsultan'da 2 Kisiye Böyle Çarpti, Motosikletini Birakarak Kaçti
Kaza, bugün saat 11.30 siralarinda Eyüpsultan Islambey Mahallesi Hazreti Halid Bulvari’nda meydana geldi. Iddiaya göre, Eyüpsultan’dan Gaziosmanpasa yönüne dogru hizla giden motosikletli, yolun karsisina geçmeye çalisan bir yayaya çarpti. Dengesini kaybeden sürücü, yolun kenarindan giden bisikletliye ardindan bariyere çarparak durabildi. Demir bariyerin altindan kalkan motosikletli aracini birakarak olay yerinden kosarak uzaklasti. Kazada yaya ve bisiklet sürücüsü yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, ilk müdahalelerin ardindan yaralilari hastaneye kaldirdi. Polis ekipleri kaçan motosiklet sürücüsünü yakalamak için çalisma baslatti.

Kaza ani kamerada

Öte yandan kaza ani kameraya yansidi. Güvenlik kameralarina yansiyan görüntülerde motosiklet sürücüsünün önce yolun karsisina geçmeye çalisan yayaya ardindan yol kenarindaki bisiklet sürücüsüne çarptigi görülüyor.

Olay anini anlatan esnaf Erhan Elmasoglu, "Bir anda bir gürültü koptu. Motorlu kisi, 2 kisiye çarpti. Çarptiktan sonra demirin altindan kalkarak cami yoluna dogru kaçmaya basladi.

Biri basini tasa vurdu. Yere sabit olarak yatirdilar. Ambulansi beklediler. Ileride bir kiza çarpmis önceden yerdeydi. Basini çarptigi için tehlikeli iç kanama geçirebilir. Hemen polisler geldi. Su anda kaçan süpheliyi ariyorlar" dedi.

Kaynak: İHA