Safranbolu'da 2024 Yili Turizm Hedefleri Konusuldu

Safranbolu Turizm Isletmecileri Dernegi (SAFTID) tarafindan Safranbolu Belediyesi, Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odasi, Safranbolu Soförler ve Otomobilciler Odasi ve turizm isletmecilerinin katilimiyla Safranbolu’da turizm noktasinda yasanan eksiklikler ve çözüm önerilerinin konusuldugu toplanti düzenlendi.

Safranbolu'da 2024 Yili Turizm Hedefleri Konusuldu
Toplantiya; Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Muammer Dumaner, Safranbolu Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Mehmet Deniz ve turizm isletmecileri katildi.

Safranbolu Turizm Isletmecileri Dernegi paydaslari ile yaptigi görüsmelerde, Safranbolu’da turizme olumsuz yönde etki eden eksiklikler üzerinden degerlendirme yapmalarini ve düsüncelerini olusturan videolar izlendi. Ulasimdan, gida satislarina, Safranbolu adiyla özdeslesen ürünlerden, turizmde kaliteye kadar birçok konu hakkinda görüs alis verisi yapildi. UNESCO’da kent ölçeginde korunan tek sehir Safranbolu’da nitelikli turizmin önünün açilmasi ve yasanan eksikliklerin giderilmesi adina düzenlenen toplanti hatira fotografi çekimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA