Yazar Canten Kaya Van'da Söylesi Gerçeklestirdi

Van Valiligi ve Büyüksehir Belediyesi tarafindan baslatilan ‘Kadinin Gücü Van’in Gücü” projesi kapsaminda yazar Canten Kaya, ‘Çocuk Duydugunu Degil Gördügünü Yapar’ konulu söylesi düzenledi.

Yazar Canten Kaya Van'da Söylesi Gerçeklestirdi
Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Ozan Balci’nin öncülügünde baslatilan Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskanligi tarafindan koordine edilen ve 50 bin kadini sinema, tiyatro ve söylesilerle bulusturacak olan ‘Kadinin Gücü Van’in Gücü’ isimli proje kapsaminda Iletisim Uzmani Yazar Canten Kaya kadinlar için söylesi programi gerçeklestirdi.

Uygulama Otelinde düzenlenen söyleside yazar Canten Kaya, katilimcilara çocuk yetistirmede ailenin rolü, mahremiyet bilincinin asilanmasi, bu noktada annelere düsen görevler, evlilikte mutlulugun sirlari ve iletisimde dogru sözlerin önemini anlatti.

Yapilan söylesiye kadinlar yogun ilgi gösterirken, programin sonunda Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskani Selma Biçek tarafindan katilimlarindan dolayi Yazar Canten Kaya’ya plaket takdim etti. Kadinin Gücü Van’in Gücü projesi kapsaminda bir buçuk ayda 12 bin kadina ulastiklarini da belirten Biçek, hedeflerinin Van’daki tüm kadinlara ulasmak oldugunu ifade ederek, desteklerinden dolayi Vali Ozan Balci’ya tesekkür etti.
Kaynak: İHA