Yalova Belediyesi'nden Üniversite Ögrencilerine Çorba Ikrami

Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi Kampüsü önünde kurulan stantta, ögrencilere sicak çorba ikraminda bulundu.

Yalova Belediyesi'nden Üniversite Ögrencilerine Çorba Ikrami
Yalova Belediyesi tarafindan sinav haftasi nedeniyle kampüs girisinde kurulan stantta ögrencilere çorba ikram eden Baskan Tutuk’a, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapili da eslik etti. Sabahin erken saatlerinde dagitimlari gerçeklesen çorbalar hem ögrencilerin yüzünü güldürdü hem de içini isitti. Ögrencilere çorba dagitan Baskan Tutuk, sinava girecek olan ögrencilere basarilar diledi.

Yalova Belediyesi olarak üniversite ile isbirligi içerisinde olduklarini belirten Baskan Tutuk, “Yalova Üniversitemiz sehrimizle bütünlesiyor. Bizler de gençlerimize bu anlamda çesitli proje ve yatirimlar yapiyoruz. Her bir ögrencimiz hem bizim birer misafirimiz hem de her Yalova’mizin bir elçisi. Kendilerini seviyor, onlara her zaman destek veriyoruz. Bugün gerçeklestirmis oldugumuz etkinlikte ise ögrencilerimize sinav haftasi boyunca çorba ikraminda bulunduk. Ögrencilerimizin rahat ve saglikli bir biçimde egitim hayatlarini sürdürebilmeleri için elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edecegiz. Gençler bizim gelecegimiz” dedi.

Kaynak: İHA