AK Parti'nin Çanakkale Belediye Baskan Adayi Jülide Iskenderoglu'ndan Iddiali Baslangiç

AK Parti’nin Çanakkale Belediye Baskan Adayi Jülide Iskenderoglu, Il Baskanligi binasinda partililer tarafindan coskuyla karsilandi. AK Parti Çanakkale Belediye Baskan Adayi Jülide Iskenderoglu, "Biz bugüne kadar Çanakkale’ye nasil hizmet ettiysek, bundan sonra da belediyecilik anlaminda hizmet edecegiz. Biz hizmetlerin, projelerin yarisacagi bir seçim olmasini istiyoruz. Hemserilerimizden de bunu talep ediyorum. Lütfen bu sefer düne kadar partiye, komsunuza, annenize, babaniza inanarak oy atmis olabilirsiniz. Bu sefer projelere, çocuklarinizin gelecegine, bu sehrin gençlerinin gelecegine oy atin. Çünkü biz Allah’in izniyle bugüne kadar en güzelini yaptik. Yine yapacagiz" dedi.

AK Parti'nin Çanakkale Belediye Baskan Adayi Jülide Iskenderoglu'ndan Iddiali Baslangiç
Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan 31 Mart yerel seçimlerinde Çanakkale Belediye Baskan Adayi olarak açiklanan Jülide Iskenderoglu, Il Baskanligi binasinda coskuyla karsilandi. Parti binasinda düzenlenen basin toplantisina, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale Il Baskani Naim Makas, MHP Il Baskani Ali Tugrul Yildirim, AK Parti Merkez ilçe Baskani Aynur Tuna Yavas, Kadin ve Gençlik Kollari yönetimi, partililer ve çok sayida vatandas katildi.

Parti binasindaki basin açiklamasi öncesi AK Parti Çanakkale Belediye Baskan Adayi Jülide Iskenderoglu, kendisini bekleyen partililer ve vatandaslarla tokalasti. AK Partili gençler, ‘AK Gençlik Burada, Ablasinin Yaninda’ sloganlari atarak, AK Parti Belediye Baskan Adayi Jülide Iskenderoglu’na destek verdi. Belediye Baskan adayi Jülide Iskenderoglu ise, AK Partili gençlere, ‘Bizde ölümüne kadar AK gençligin yanindayiz’ sözleriyle karsilik verdi. Ardindan partililere ve vatandaslara seslenen AK Parti Belediye Baskan Adayi Jülide Iskenderoglu, Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere kendisine güvenen ve destek olan herkese tesekkür ederek, basin açiklamasi için parti binasina geçti.

AK Parti Il Baskanligi binasinda düzenlenen basin açiklamasinda konusan AK Parti Çanakkale Belediye Baskan Adayi Jülide Iskenderoglu, “Biz projelerimizle, yaptiklarimizla, bu sehre vurdugumuz damgalarimizla konusacagiz. Bundan sonra yapacaklarimizi da aslinda çok degerleri hemserilerimizin talepleri üzerine degerlendirmek istiyoruz. Bu sehirde esnaflik yapip, bu sehirde Çanakkaleliyim diyen bir evlada sahip olan ve bu sehirde insallah hizmetlerimize belediye de devam edecek olan Çanakkale’nin Jülidesi olarak, 31 Mart aksami Belediye Baskani oldugumda, insallah Cumhur Ittifaki ortaklarimizla hep beraber tüm sehirdeki bize inanan, bize gönül veren arkadaslarimla birlikte Çanakkale’yi tekrar insa edecegiz. Bu sehirde biliyoruz ki yapilan birçok çalisma var. Bugüne kadar Belediye Baskanligi yapmis herkese tesekkür etmek istiyorum. Tas üstüne tas koyana tesekkür ediyoruz. Ancak biz çok daha iyisini yapmaya talibiz. Yaptiklarimiz, yapacaklarimizin gerçekten teminatidir. Biz bir haftadir hazirladigimiz projelerin alt yapilarini hazirliyoruz. Afaki hayal vermiyoruz. Hemserilerimizden bize gelen talep dogrultusunda, onlarin istekleri dogrultusunda neler yapabilirize bakiyoruz. Çanakkale sanat, kültür ve her toprak parçasinda tarih kokan özel bir sehir. Biz bugüne kadar Çanakkale’ye nasil hizmet ettiysek, bundan sonra da belediyecilik anlaminda hizmet edecegiz. Biz hizmetlerin, projelerin yarisacagi bir seçim olmasini istiyoruz. Hemserilerimizden de bunu talep ediyorum. Lütfen bu sefer düne kadar partiye, komsunuza, annenize, babaniza inanarak oy atmis olabilirsiniz. Bu sefer projelere, çocuklarinizin gelecegine, bu sehrin gençlerinin gelecegine oy atin. Çünkü biz Allah’in izniyle bugüne kadar en güzelini yaptik. Yine yapacagiz. Projelerimizi yarin sabah kapi kapi gezerek anlatmaya baslayacagim. Burada en büyük sikintilarimizin oldugu alt yapidan trafige, otopark sorunundan, kordona su basmasina kadar herseyle ilgili yapilmis çalismalarimiz var. Sosyal hayatimiza dokunacak projelerimiz var. Bu görevi bize teblig eden Sayin Cumhurbaskanimiz, Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Sayin Devlet Bahçeli’ye çok tesekkür etmek istiyorum. Çünkü onlarin güveni benim için çok kiymetli. Rabbim bugüne kadar hiç bizi mahçup etmedi. Insallah bundan sonra da önce liderlerimize, sonra Çanakkale’li hemserilerime mahçup etmeyecektir" dedi.

Kaynak: İHA