Erzincan'da Evde Saglik Hizmetleri Kapsaminda 2023 Yili Içerisinde 6 Bin 174 Hastaya 15 Bin 537 Ziyaret Gerçeklestirildi

Erzincan Il Saglik Müdürlügü Evde Saglik Hizmetleri ekiplerince 2023 yili içerisinde 6 bin 174 hastaya 15 bin 537 ziyaret gerçeklestirildi.

Erzincan'da Evde Saglik Hizmetleri Kapsaminda 2023 Yili Içerisinde 6 Bin 174 Hastaya 15 Bin 537 Ziyaret Gerçeklestirildi
Il Saglik Müdürü Dr. Cihan Tekin, Mengücek Gazi Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyildiz ve Saglik Hizmetleri Baskan Yardimcisi Dr. Aslan Iskender, Evde Saglik Hizmetleri Birimi tarafindan takip edilen hastalari evlerinde ziyaret etti.

Gerçeklesen ziyarette, hasta ve yakinlariyla bir süre sohbet eden Il Saglik Müdürü Dr. Cihan Tekin, hastalarin talep ve isteklerini dinledi.

Evde Saglik Hizmetlerinin araliksiz sürdürüldügünü kaydeden Il Saglik Müdürü Dr. Tekin, “Il genelinde 14 hastane, 1 agiz dis sagligi birimi olmak üzere 15 ekiple hizmet vermekte olan Evde Saglik Hizmetleri 2023 yili içerisinde 6 bin 174 hastaya 15 bin 537 ziyaret gerçeklestirmistir. Evde Saglik Hizmetleri ekiplerimiz hastalarimizin takiplerini düzenli olarak yapiyor, ziyaretlerine gidiyor, tedavileri ile yakindan ilgileniyorlar. Evde Saglik ekiplerimizle, hasta yakinlarinin evlerinde yalniz olmadiklarini hastalarinin saglik problemlerinin giderilmesi amaciyla her zaman yaninda olduk. Evde saglik hizmetleri ekibimize yürüttükleri gayretli çalismalarindan dolayi tesekkür ediyorum ve çalismalarinda kolayliklar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA