Kayak Tutkunlari Pistleri Doldurdu

Türkiye’nin önemli kayak turizmi merkezlerinden biri olan Kartalkaya Kayak Merkezi haftanin son gününde kayak tutkunlarinin akinina ugradi. Son yagan karla birlikte pistlerde kar kalinligi bir metreye ulasti.

Kayak Tutkunlari Pistleri Doldurdu
Bolu’nun gözde turizm merkezi Kartalkaya Kayak Merkezi’nde tatilci yogunlugu yasaniyor. Köroglu Daglari’nda 2 bin rakimda bulunan kayak merkezinde son yagan karla birlikte pistlerde kar kalinligi bir metreye ulasti. Haftanin son gününde tatilcilerin akin ettigi Kartalkaya’da oteller yüzde 90 oraninda doluluga ulasti. Toplam uzunlugu 35 kilometre olan kayak pistlerinde tatilciler kayak keyfi yasadi. Telesiyejlerle Köroglu Daglari’nin zirvesine çikan kayak tutkunlari, uzun pistlerde snowboard ve kayak yaparak tatilin doyasiya keyfini çikardi.

Snowboard’in keyifli oldugunu ifade eden Cenk Yigit Çetinkaya, "Pistlerde kar durumu çok iyi. Yeni kar yagdi. Kar kalinligi bir metreye ulasti" dedi.

Yagan karla birlikte kayak yapmanin daha güzel oldugunu belirten Ibrahim Karakaya, "Kar güzel, kayak daha güzel. Pistler kalabalik" diye konustu.

Kaynak: İHA