Izmir Emniyet Müdürü Sel, Menemen'de Huzurlu Sokaklar Uygulamasini Yönetti

Izmir Il Emniyet Müdürü Celal Sel, Izmir’in Menemen ilçesinde denetimlere katilarak, pazar yeri ve sehir merkezinde vatandaslarla bir araya geldi. Emniyet Müdürü Celal Sel’in ziyareti sirasinda, 400’ün üzerinde personel, Menemen’de Huzurlu Sokaklar uygulamasi yapti, onlarca kisinin GBT sorgusu yapildi.

Izmir Emniyet Müdürü Sel, Menemen'de Huzurlu Sokaklar Uygulamasini Yönetti
Izmir Il Emniyet Müdürü Celal Sel, Menemen ilçesinde vatandaslarla bulustu. Emniyet Müdürü Celal Sel’in ziyaretine; Menemen Kaymakami Fatih Yilmaz, Menemen Ilçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev ve sube müdürleri de eslik etti.

Ilçe merkezinde vatandaslarla bir araya gelip sohbet eden Emniyet Müdürü Sel’in ziyareti sirasinda, Huzurlu Sokaklar uygulamasi yapildi. 400’ün üzerinde personel karadan, bir polis helikopteri de havadan denetimler gerçeklestirdi. Denetimlerde, bin 800 kisinin GBT sorgulamasi yapilirken, 150 araçta aramalar yapildi. Yapilan denetimlerde; 3 adet ruhsatsiz tabanca ele geçirildi, aranan 5 sahis gözaltina alindi, 2 ehliyetsiz sürücüye de islem yapildi. Yine 20 kisinin yoklama kaçagi oldugu tespit edilirken, uyusturucu madde kullandigi tespit edilen 1 kisi de gözaltina alindi. Çesitli eksiklikleri tespit edilen araç sahiplerine de, 55 bin TL cezai islem uygulandi.
Kaynak: İHA