ERÜ Tip Fakültesi Hastaneleri Bashekimliginde Devir Teslim Töreni

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Saglik Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürlügü’nde Bashekimlik devir teslim töreni düzenlendi.

ERÜ Tip Fakültesi Hastaneleri Bashekimliginde Devir Teslim Töreni
Bashekimlik Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen devir teslim törenine; Tip Fakültesi Dekani Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloglu, Bashekimlik görevine yeni atanan Hastaneler Bashekimi Doç. Dr. Ibrahim Halil Kafadar, önceki dönem Bashekimi Prof. Dr. Fatih Horozoglu ile akademisyenler ve hastane idarecileri katildi.

Törende konusan Tip Fakültesi Dekani Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloglu “ ERÜ hastanelerinde hizmet kalitesinin artirilmasi için dekanlik ve bashekimligin uyumlu çalismalar yürütmesi önem arz etmekte. Prof. Dr. Fatih Horozoglu hocamiz ile kisa sürede çok uyumlu, çok güzel isler yaptik. Gerek egitim kalitesinin artirilmasi gerekse de hasta hizmetlerinin artirilmasi, gerek fiziksel iyilestirmede çok büyük hamleler gerçeklestirdik. Ben Prof. Dr. Fatih Horozoglu hocama bu süreçteki destegi için tesekkür ediyor, akademik hayatinda basarilar diliyorum” dedi.

Bashekimlik görevine atanan Doç. Dr. Ibrahim Halil Kafadar’a yeni görevinde basarilar dileyen Dekan Prof. Dr. Kemaloglu, “Bu süreçler bir bayrak yarisi. Bayragi aldigimiz noktadan daha yukariya götürerek görevi bir baskasina devrediyoruz. Bu devrinde hem hastanemize, hem fakültemize, hem hastalarimiza ve ögrencilerimize hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Mevcut Bashekim Prof. Dr. Fatih Horozoglu da konusmasinda görev süreci boyunca yaptiklari çalismamalardan dolayi mutlu oldugunu söyledi.

Prof. Dr. Horozoglu, “Görev süresince desteklerinden dolayi Sayin Dekanimiza ve Sayin Rektörümüze tesekkür ediyorum. Göreve devrettigim Doç. Dr. Ibrahim Halil Kafadar hocama da yeni görevlerinde basarilar diliyorum” seklinde konustu.

Bashekimlik görevine yeni atanan Doç. Dr. Ibrahim Halil Kafadar da konusmasinda Prof. Dr. Horozoglu’na bugüne kadar yaptiklari çalismalardan dolayi tesekkür etti.

Konusmalarin ardindan Prof. Dr. Fatih Horozoglu’na göreve yeni atanan Hastaneler Bashekimi Doç. Dr. Ibrahim Halil Kafadar plaket, Dekan Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloglu da çiçek takdiminde bulundu.
Kaynak: İHA