Macera Tutkunlari, Bu Parka Akin Edecek

Yesilyurt ilçesinde bulunan Sahintepesi’nde yapimi tamamlanan Macera Parkini inceleyen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, macera severlerin hizmetine sunacaklari parkin her yönüyle hem Malatya’nin yeniden imar ve insasina hem de bölge turizminin hareketlenmesine katki sunacak dev bir yatirim oldugunu söyledi.

Macera Tutkunlari, Bu Parka Akin Edecek
Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar 28 oyunlu macera parkuru zipline, 15 oyunlu agli macera parkuru ve trambolin, dev salincak, tubby slide (kar kizagi) ile tirmanma duvarlarini barindiran 48 farkli macera alanina sahip Sahintepesi Macera Parkina macera tutkunlarinin büyük ilgi gösterecegini söyledi.



Sahintepesi Macera Parkinin iç ve dis tasarimi, oyun alanlari, sosyal donatilari ve gençlere hitap eden özel parkurlariyla birlikte ‘Türkiye Yüzyili’ Vizyonuna deger katan yatirimlar arasinda yerini alacagini dile getiren Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, parkin açildigi andan itibaren macera tutkunlarinin yani sira youtuberlar ve gezginlerin dikkatini çekecegini sözlerine ekledi.

Macera Parkini yakin bir zamanda hizmete sunacaklarini ifade eden Baskan Çinar, bölge turizminin hareketlenmesine büyük bir katki sunacak olan Sahintepesi Macera Parkinin tamamlandigini ve yakin bir zamanda açilisinin yapilacagini söyledi.

Dogasi ve yesil alanlariyla kendisine has zenginliklere sahip Kadim Çirmihti’ya tepeden bakan Sahintepe’sini böylesine özel ve degerli bir yatirimla daha fazla ön plana çikmasini sagladiklarini belirten Çinar, “28 oyunlu macera parkuru zipline, 15 oyunlu agli macera parkuru ve trambolin, dev salincak, tubby slide (kar kizagi) ile tirmanma duvarlarini barindiran 48 farkli macera alanina sahip Sahintepesi Macera Parkimiz sehrimize ve ilçemize çok önemli deger katacaktir. 2019 yilinda ki seçim vaatlerimiz arasinda yer alan bu projemizi tamamlamanin ve hemsehrilerimize verdigimiz bir sözü daha gerçege dönüstürmenin mutlulugunu yasiyoruz. Sosyal donatilarimiz, oyun alanlarimiz, parkurlarimiz ve aydinlatmalarimizla burayi cazibe alanina dönüstürmüs oluyoruz. Malatya ve bölgeye hitap eden bu yeni tesisimiz ayrica yurt içi ve yurt disindan sehrimize gelecek olan gezginler ve macera tutkunlarinin da dikkatini çekecek özelliklere ve hizmet alanlarina sahiptir. Çocuklarimiz, gençlerimiz ve macera oyunlarini sevenler buraya gelerek güvenli ve temiz bir ortamda heyecan dolu anlar yasayacaklar, oyunlar oynayacaklar, farkli deneyimler yasayacaklar. Ailelerimiz çocuklariyla buraya gelerek hem güzel havanin tadini çikartacaklar dinlenecekler hem de konforlu alanlarda kaliteli zaman geçirecekler. Büyük bir kismi tamamlanan ve yakin zamanda kapilarini açacak olan Macera Parkimiz sehrimize, ilçemize, ailelerimize ve gençlerimize hayirli ugurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA