Lüks Aracin Kontrolden Çikmasiyla Zincirleme Kaza Oldu Açiklamasi 1 Yarali

Bakirköy’de, kontrolden çikan lüks aracin park ve hareket halindeki araçlara çarpmasiyla meydana gelen kazada 1 kisi yaralandi. Yarali hastaneye kaldirilirken, cip sürücüsü ise gözaltina alindi.

Lüks Aracin Kontrolden Çikmasiyla Zincirleme Kaza Oldu Açiklamasi 1 Yarali
Kaza, saat 08.00 siralarinda Bakirköy Ataköy Rauf Orbay Caddesi yan yolda Zeytinburnu istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre göre seyir halinde olan Gökhan Koçyigit idaresindeki 34 HNR 71 plakali cip, kontrolden çikarak park halindeki ticari taksiye çarpti. Çarpmanin etkisi ile taksi, seyir halinde olan baska bir otomobile çarparken, cip ise, savrularak park halindeki 2 araca daha çarparak durabildi.

Kaza sirasinda araçta bulunan ticari taksi sürücüsü Zafer K., yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine polis, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis, yolda güvenlik önlemi alirken, itfaiye ekipleri yaraliyi sikistigi yerden kurtardi. Ilk müdahalenin ardindan yarali taksi sürücüsü Zafer K., hastaneye kaldirildi.

Kazada hasar alan 5 araç ise, çekici yardimiyla kaldirildi. Cip sürücüsü Koçyigit ise, polis ekipleri tarafindan polis merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA