Inegöl Belediyesi Kar Yagisiyla Beraber Harekete Geçti

Inegöl’de beklenen kar yagisi dün gece basladi. Yüksek kesimlerde etkisi daha yüksek olan kar yagisinin hayati olumsuz etkilememesi adina Inegöl Belediyesi ekipleri de sahaya indi. Kirsal mahallelerde kar temizleme çalismalari gece boyu araliksiz devam etti.

Inegöl Belediyesi Kar Yagisiyla Beraber Harekete Geçti
Inegöl’de uzun süredir heyecanla beklenen kar yagisi dün gece basladi.

Merkezde de etkili olan ancak yüksek kesimlerde etkisi daha yüksek olarak görülen kar yagisiyla birlikte, Inegöl Belediyesi ekipleri de sahaya indi. Karla mücadele çalismalarini 24 saat araliksiz sürdürmek üzere hazirliklarini tamamlayan Inegöl Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, gece boyunca kirsal mahallelerde ulasimin aksamamasi adina çalismalarina devam etti.

Ekipler teyakkuzda

Inegöl’de karla mücadele çalismalari neticesinde ulasima kapanan herhangi bir yol bulunmazken, ekipler tedbir amaçli bölgelerinde ring atmaya devam ediyor. Tüm kirsal mahalleleri bölgelere ayirarak kis boyunca her bölgeyi farkli ekiplerle sürekli kontrol altinda tutacak olan Inegöl Belediyesi, vatandaslarin çagrilari ve yönlendirmesiyle de aninda müdahale edecek.

Baskan Taban’dan 153 hatirlatmasi

Öte yandan, Belediye Baskani Alper Taban da sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamayla “Olumsuz bir durum yasanmamasi adina ekiplerimiz karla mücadele çalismalarini sürdürüyor” dedi.

Baskan Taban, 153 Çözüm Merkezi numarasini da hatirlatarak herhangi bir olumsuzlukta vatandaslarin kuruma ulasarak bilgi vermesini istedi.
Kaynak: İHA