Final Sinavlari Boyunca Okuma Salonlari 7/24 Açik Olacak

Atatürk Üniversitesi, final ve bütünleme sinavlarinda ögrencilerin ders çalismalari ve sinavlara daha rahat bir sekilde hazirlanmalari için okuma salonlarini 24 saat boyunca açik tutuyor.

Final Sinavlari Boyunca Okuma Salonlari 7/24 Açik Olacak
Final ve bütünleme sinavlariyla Güz Dönemini tamamlayacak olan ögrencilerin basarili bir sinav süreci geçirmesi için gerekli adimlari atan Atatürk Üniversitesi, bu kapsamda ögrencilerin en çok kullandiklari Fuat Sezgin ile Garaj Okuma Salonlarini günün tüm saatlerinde kullanima açik hale getirdi.

“Ögrencilerimizin Tüm Talepleri Aninda Karsilik Buluyor”

Okuma salonlarinda ders çalismanin daha verimli geçtigini düsünen ögrenciler için salonlarin final sinavlari boyunca 7/24 açik tutulacagini belirten Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli, sessiz bir ortamda daha iyi odaklanmaya ihtiyaç duyan ögrencileri düsünerek böyle bir uygulamayi hayata geçirdiklerini belirtti.

Kütüphaneler ve okuma salonlarinin üniversitelerin en önemli unsurlari ve bütünleyici parçalari olduguna dikkat çeken Çomakli, ögrencilerin ugrak noktasi olan bu alanlari üniversite yönetimi olarak sürekli aktif tuttuklarini belirterek: “Gerek kaynak ihtiyaci duyan ögrencilerimiz gerekse rahat bir sekilde ders çalisma arzusunda olan gençlerimiz için modern ve tüm imkanlarin hazir bulundugu birimlerimizle kesintisiz hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda final ve bütünleme sinavlarimiz boyunca salonlarimiz ögrencilerimizin hizmetinde olmayi sürdürüyor. Ayrica, hem aksam saatleri olmasi hem de havalarin serinliginden dolayi Garaj Okuma Salonumuzda aksam 20.00 ile 22.00 saatleri arasinda bütünleme sinavlari da dahil olmak üzere çorba ikraminda bulunuyoruz” dedi.

Ögrenci odakli bir üniversite olduklarina dikkat çeken Rektör Çomakli, her türlü talebe aninda karsilik verdiklerini dile getirerek final ve bütünleme sinavlarinda ögrencilere basari dileginde bulundu.
Kaynak: İHA