Akar Ve Büyükkiliç'tan Orman Bölge Müdürü Çapkin'a Ziyaret

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Kayseri Orman Bölge Müdürü Isa Çapkin’i ziyaret etti.

Akar Ve Büyükkiliç'tan Orman Bölge Müdürü Çapkin'a Ziyaret


Kentteki kamu kurum ve kuruluslari ile sürekli temas halinde olan Baskan Büyükkiliç, Kayseri’ye hizmet noktasinda kamu kurumlari ile istisarelerine devam ediyor. Bu kapsamda Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayse Böhürler ve AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm ile birlikte Kayseri Orman Bölge Müdürü Isa Çapkin’i ziyaret etti. Kayseri Orman Bölge Müdürlügü’nde gerçeklesen ziyarette kentte yapilan Tibbi Aromatik Bitki Lavanta Bahçesi Projesi ile ilgili degerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaretin ardindan degerlendirmelerde bulunan Büyükkiliç, “TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayin Hulusi Akar, AK Parti Il Baskanimiz Fatih Üzüm ve Milletvekilimiz Ayse Böhürler ile birlikte Kayseri Orman Bölge Müdürümüz Isa Çapkin’i ziyaret ederek, sehrimizde yapilan Tibbi Aromatik Bitki Lavanta Bahçesi Projesi ile ilgili degerlendirmelerde bulunduk” diye konustu.

Baskan Büyükkiliç, Kayseri’ye hizmet için birlik, beraberlik ve dayanisma içerisinde tüm kurum ve kuruluslarla daima el ele olduklarini vurguladi.
Kaynak: İHA