Sarikamis Kayak Merkezi'nde Tatilciler Yeni Yila Merve Özbey Ile 'Merhaba' Dedi

Sarikamis Kayak Merkezi’nde yerli ve yabanci turistler, Merve Özbey’in sarkilariyla yeni yila "merhaba" dedi.

Sarikamis Kayak Merkezi'nde Tatilciler Yeni Yila Merve Özbey Ile 'Merhaba' Dedi
Sarikamis Kayak Merkezi ve oteller bölgesinde yeni yil kutlamalari renkli geçti. Yerli ve yabanci turistler, her yil oldugu gibi bu yil da yeni yila kayagin ve kis turizminin merkezi Sarikamis’ta girmeyi tercih etti. Kayak merkezinde otellerde havai fisek gösterileri, uçurulan dilek balonlari, halk oyunlari gösterileri, oryantal sov ve sanatçi Merve Özbey’in sarkilari ile yeni yil karsilandi. Yeni yila Sarikamis’ta giren yerli ve yabanci turistler unutulmaz bir gece yasadi.

Basarili sanatçi Merve Özbey, yilbasina özel programi ve repertuari ile Sarpino Mountain Hotel’de sahne aldi. Birçok gösteri ve etkinligin yer aldigi özel yilbasi programinda misafirler, havai fisek ve dans gösterileri esliginde yeni yila ‘merhaba’ dedi.

Eglenceye katilan konuklarin ortak temennisi, baris ve kardeslik oldu. Sanatçi Merve Özbey, Türkiye’nin en güzel pistlerinin bulundugu Sarikamis Kayak Merkezi’ne kayakseverleri davet etti.

Sarpino Mountain Hotel isletmecisi Nihat Özsezer ise yeni yilin ülkemize huzur, baris, saglik ve mutluluk getirmesini temenni ederek, “Bu yil düzenlemis oldugumuz yeni yil etkinlikleriyle Sarikamis’a gelen yerli ve yabanci turistlere unutulmaz bir gece yasatmak istedik. Bizleri yalniz birakmayan tüm misafirlerimize ve dostlarimiza tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA