Polisten Kaçan Sürücü Jandarmayi Görünce Kaza Yapti

Bartin’da polisten kaçan bir sürücü, yolda jandarmalari görünce panikleyerek yolda duran bir minibüse çarpti. Kazada 2 kisi yaralanirken, kaza ani saniye saniye cep telefonu kamerasina yansidi.

Polisten Kaçan Sürücü Jandarmayi Görünce Kaza Yapti
Bartin’da plakasi henüz belirlenemeyen bir otomobilin sürücüsü, polis kontrol noktasinda dur ihtarina uymayarak kaçmaya basladi.

Bir süre polisten kaçmayi basaran sürücü, Muratbey köyü yakinlarinda yolda jandarma ekiplerini görünce panikledi. Araç karsi seritte duran bir minibüse çarpti. Daha önce meydana gelen bir kazaya müdahale etmek için bölgede bulunan jandarma, saglik ekipleri ve aracin pesinden gelen polis ekiplerinin gözleri önünde meydana gelen kaza saniye saniye cep telefonu ile görüntülendi. Kazada otomobil adeta hurdaya dönerken, hemen aracin yanina giden jandarma, polis ve saglik ekipleri tarafindan araçtan çikarilan sürücü yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Araçta bulunan diger kisi de çagrilan itfaiye, polis ve jandarma ekiplerinin yardimiyla sikistigi yerden çikarilarak hastaneye götürüldü. Otomobilin çarptigi minibüsün isçi indirmek için yol kenarinda durdugu ögrenilirken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Yola çikan domuz nedeniyle meydana gelen ilk kazada da 1 kisinin yaralandigi belirtilirken, art arda meydana gelen iki kazada toplam yarali sayisinin 3 oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA