Mus'ta Güvenlik Güçleri Yeni Yila Dondurucu Sogukta Elleri Tetikte Girdi

Mus’ta güvenlik güçleri, dondurucu soguga ragmen kentin huzur, güven ve asayisini saglamak amaciyla yeni yila elleri tetikte girdi.

Mus'ta Güvenlik Güçleri Yeni Yila Dondurucu Sogukta Elleri Tetikte Girdi
Terör örgütü PKK’nin korkulu rüyasi Mus-Diyarbakir-Bingöl üçgeninde yer alan Senyayla bölgesindeki Sehit Üstegmen Ismail Moray Üs Bölgesi’nde basariyla görev yapan Mehmetçik, yeni yila elleri tetikte girerek terörle mücadelede kararlilik mesaji verdi. Mus’ta Il Jandarma Komutanligi ve Il Emniyet Müdürlügüne bagli ekipler, yeni yilda kaçakçilara, suçlulara ve terör örgütü mensuplarina geçit vermemek için kent genelinde göz açtirmiyor. Sehit Jandarma Üstegmen Ismail Moray Üssü’nü ziyaret ederek askerlerin yeni yilini kutlayan Mus Valisi Avni Çakir, daha sonra Mus Alparslan Üniversitesi önünde uygulama yapan jandarma ekiplerini ziyaret etti. 112 Acil Çagri Merkezi Müdürlügü’ne geçen Çakir, kent çikisindaki polis uygulama noktasini ziyaret ederek, tatli ikraminda bulundu.

Mus-Diyarbakir yolundaki üs bölgesinde görev yapan kahraman komandolari ziyaret ettiklerini söyleyen Vali Çakir, "Jandarma ve komutanlarinin üstün görev anlayisi sayesinde hem bölgemiz hem yurdumuz huzur içerisinde. Insallah bu huzur ortami artarak devam edecek. Güvenlik güçlerimizin üstün görevi sayesinde terör bölgeden tamamen temizlendi. Bundan sonrada en ufak bir sekilde bölgemize terörün yerlesmelerine aslanlar izin vermeyecek. Mus her zaman için bir güvenlik sehri olmustur. Bu aziz kahramanimizin sayesinde bizler evlerimizde sicacik yuvalarimizda huzur içerisindeyiz. Onlar üs bölgelerinde yurdun hudut boylarinda milletimizin bölünmez bütünlügü, vatandaslarimizin huzuru noktasinda gece gündüz görev yapiyorlar. Üstün görev anlatisiyla hareket ediyorlar" dedi.

Vali Çakir’a ziyaretlerinde Mus Emniyet Müdürü Serkan Karaman ve Mus Jandarma Komutan Vekili Albay Ahmet Kaya da eslik etti.
Kaynak: İHA