Kayseri'de Yilin Ilk Bebegi 'Ceylin' Oldu

Kayseri’de 2024 yilinin ilk bebegi Kayseri Sehir Hastanesi’nde dogan ’Ceylin’ oldu.

Kayseri'de Yilin Ilk Bebegi 'Ceylin' Oldu
Yeni yilin ilk bebegi olan Ceylin, Kayseri Sehir Hastanesi Kadin ve Çocuk Hastaliklari Polikliniginde dünyaya geldi. Kezban ve Oguz Alkan çiftinin ikinci bebegi olan Ceylin, normal dogum ile saat 00.02’de dünyaya geldi. Aileyi ziyaret ederek tebrik eden Kayseri Sehir Hastanesi Bashekim Yardimcisi Uzm. Dr. Ertugrul Keklik, “Kayseri’nin ilk bebegine, yeni yilin ilk bebeklerine, bütün vatandaslarimiza yeni yilin kutlu olmasini, mutlu, saglikli bir yil olmasini diliyoruz” dedi.

2024 yilin ilk bebegi olan Ceylin’in gününde dogdugunu söyleyen Kadin Dogum Uzmani Op. Dr. Arzu Karakas Aydin ise, “Bebegimiz Kayseri’de yeni yilin ilk bebegi. Saglikli, annemizin ikinci gebeliginden olan ve gününde dogan saglikli bir kiz bebek. Bir sikintimiz yok. Vatana, millete hayirli olsun. Yeni yilda herkese saglikli, mutlu yillar dilerim” dedi.



“Yeni yilin ilk bebegi olmasi sürpriz oldu”

Çok heyecanli ve mutlu oldugunu ifade eden anne Kezban Alkan, “Bebegimin yeni yilin ilk bebegi oldugu için çok heyecanliyim. Bebegimizin adi Ceylin. Yeni yilin herkese daha güzel seyler getirmesini diliyorum. Bebegimizin yeni yilin ilk bebegi olmasi birazcik sürpriz oldu. Heyecanli ve duygusaliz. Ceylin bizim ikinci çocugumuz. Boyu 51 santimetre, kilosu da 3 kilo 300 gram. Bebegimizin ismine de esim karar verdi” seklinde konustu.

Baba Oguz Alkan ise, “Yeni yila bebegimiz ile girdigimiz için çok mutlu ve huzurluyum. Herkese iyi yillar. Huzurlu ve mutlu yillar diliyorum. Insallah biran önce savaslar biter. Dünyaya gözünü yeni açan bebeklerimiz dünyaya tekrardan gözünü kapatmaz. Israil’in katlettigi bebeklerin katliaminin biran önce bitmesini diliyorum. Insallah herkes baba olma duygusunu yasar” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA