Her Sey Kesintisiz Enerji Için Açiklamasi Yilbasini Görev Basinda Geçiriyorlar

Yilbasinda enerji arzinda bir sikinti yasanmamasi hedefi ile saha ekiplerini güçlendiren TREDAS’in 409 kisiden olusan ariza, onarim ve bakim personeli, 116 araç ile yeni yil gecesi sahada görev yapiyor.

Her Sey Kesintisiz Enerji Için Açiklamasi Yilbasini Görev Basinda Geçiriyorlar
Edirne, Tekirdag ve Kirklareli’nde 20 bin kilometrekare alanda yaklasik 2 milyon aboneye hizmet veren Trakya Elektrik Dagitim A.S. (TREDAS), yilbasinda enerji arzinda bir sikinti yasanmamasi için gerekli önleyici tedbirlerini alirken sahadaki araç ve personel sayisini da artirdi. Trakya Bölgesi’nde hizmet verdigi her noktaya kesintisiz, kaliteli ve sürekli elektrik dagitim hizmeti sunmayi hedefleyen TREDAS, yilbasina yönelik çalisma saatlerinde özel düzenlemeye gitti. Muhtemel arizalara hizla müdahale etmek hedefiyle 409 kisiden olusan ariza, onarim ve bakim personeli ile 116 araci sahada hazir bekleten TREDAS, anlik ariza durumlarinda müsterileri için iletisim kanallarini da güçlendirdi.

TREDAS’in bütünlesik anlamda sektöründe ilk olma özelligi tasiyan Operasyon Merkezi araciligi ile elektrik sebekesinin uzaktan kontrolü saglanir, sahadaki ekiplerin çalismalari anlik izlenirken, bu sistem herhangi bir ariza veya kesinti durumunda hizla devreye girerek, sorunun en kisa sürede çözümüne destek olacak. Yine yilbasi gecesi 186 Çagri Merkezi, web sitesi, yapay zekâ TREDAS Enerjik üzerinden de müsterileri talepleri anlik olarak takip edilecek.
Kaynak: İHA