Taksim'de Helikopter Destekli Asayis Uygulamasi Açiklamasi Aranan 18 Sahis Ile 2 Düzensiz Göçmen Yakalandi

Istanbul Beyoglu’nda yapilan helikopter destekli denetimlerde aranan 18 sahis ile 2 düzensiz göçmen yakalanirken, 6 is yerinin ruhsatsiz oldugu tespit edilerek mühürlendi.

Taksim'de Helikopter Destekli Asayis Uygulamasi Açiklamasi Aranan 18 Sahis Ile 2 Düzensiz Göçmen Yakalandi
Ilçe Emniyet ekiplerince Istiklal Caddesi ve ara sokaklarinda genis çapli asayis uygulamasi yapildi. Asayis uygulamasina zabita ekipleri de eslik ederek mekanlarda belirli kontrollerde bulundu. Beyoglu Istiklal Caddesi ve ara sokaklarinda uyusturucu ve asayis denetimleri yapildi. Taksim Meydani ve Istiklal Caddesi genelinde birkaç sabit denetim noktasi olusturuldu. Uygulama Beyoglu Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli polis ekipleri ile Önleyici Hizmetler Sube Müdürlügü’ne bagli Yunus Polisleri, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Güven Timleri Büro Amirligi’ne bagli 201 polisin katilimiyla gerçeklesti.

Istiklal Caddesi ve ara sokaklarinda belirlenen farkli uygulama noktalarinda sahislara üst aramasi ve GBT sorgusu yapildi. Uygulamaya havadan helikopterle de destek saglandi. Ayni zamanda polis ekiplerine zabitalar da eslik ederek mekanlarda evrak kontrolü yapti. Uygulamada, 18 aranan sahis ile 2 düzensiz göçmen yakalanirken 6 is yerinin ruhsatsiz oldugu tespit edilerek mühürlendi.
Kaynak: İHA