Antalya'da Taksi Soförünü Öldüresiye Dövdüler, O Anlar Kamerada

Antalya’da eli biçakli iki saldirgan, bindikleri ticari taksi sürücüsünü öldüresiye darp etti. Yüzü kanlar içerisinde kalan taksici yogun bakimda 4 saat tedavi gördükten sonra taburcu oldu. Darp anlari güvenlik kameralarina saniye saniye yansirken, saldirganlarin bin TL’si ile cep telefonunu gasp ettigini iddia eden taksi soförü, “Kolum kirik, dislerim dökük, bir disimi yuttum, elmacik kemigim daha dogrusu 5 yerimden kirigim var ve aci çekiyorum. Bu sahislardan sonuna kadar sikayetçiyim” dedi.

Antalya'da Taksi Soförünü Öldüresiye Dövdüler, O Anlar Kamerada


Olay, Dösemealti ilçesi Yesilbayir Mahallesi’ndeki ormanlik alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, borçlarini kapatmak için 8 aydir taksicilik yapan Ömer Ucan’in (49) bulundugu duraktan taksi çagrildi. Belirtilen adrese giden Ucan’in aracina binen müsteri, Varsak bölgesine dogru gitmesini istedi. Iddiaya göre, ormanlik alana gitmek isteyen kimligi belirsiz müsteri, farkli farkli adreslere Ucan’i yönlendirdi. Yolda jandarma ve polis kontrol noktalarini görünce panige kapilan sahis, son olarak Ucan ile sözlü tartismaya girdi. Son olarak kaldigi eve taksiyi sürdüren sahis, evden yaninda baska bir kisiyle birlikte tekrar taksiye bindi.

Kolunun kirildigini söyleyince biraktilar

Ucan’in bin 555 TL tutan taksi ücretini ormanlik alanda vereceklerini söyleyen sahislar, belirtilen adrese gidince bir anda saldirmaya basladi.

Yanlarinda ve elinde biçak tasiyan sahislar, Ucan’i darp etti. Yüzü kanlar içerisinde kalan taksi sürücüsü ‘Kolum kirildi’ deyince sahislar darp etmeyi birakip araçtan inmeye çalisti. Bu sirada Ucan aracini hareket ettirip olay yerinden ayrildi. Çevredekilerden ve taksi telsizinden yardim talep eden Ucan, ihbarla bölgeye gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldirildi. Vücudunda kiriklar olusan Ucan, yogun bakimindaki 4 saatlik tedavisinin ardindan taburcu edildi.

“Kirik elimle biçagi tuttum”

Olay anini anlatmakta güçlük çeken taksi sürücüsü, sunlari söyledi, “Eli yüzü düzgün birisiydi. Farkli farkli adreslere yönlendirdi. En son ATM’den para çekti, ben de parami verecegini sanmistim. Bin 555 TL tutmustu ve kendisini yanlis yollardan götürdügümü söyledi.

Oysa ben o nereye gitmemi istediyse oraya götürdüm. Evine geldik, parami vermesini istedim. Evden getirecegini para getirecegini söyledi.

Yaninda bir kisiyle beraber geldi. Birisi kafa tutup ‘Çabuk arabaya bin’ dedi.

‘Siz parami verin, beladan uzak duralim. Ben yoluma, siz yolunuza gidin’ dedim ama dönerken sol arka cebinde silah ve biçak gördüm. Öbürünün arka cebinde siyah biçak vardi. 2 kilometre gittik, arabayi durdurdu. Biçak çikardi, elimle kendimi korumaya çalisirken arkadaki elimi koltugun arkasina çevirerek kolumu kirdi. Iki elimi de bagladi, digeri yumruk vurmaya basladi.

Darp edip telefonu elimden zorla aldi. Arabanin gözünde bin TL vardi, onlari almislar. Kirik elimle biçagi tuttum. Tutmasaydim kalbime 4-5 sefer biçagi saplayacakti. Gözü çok karaydi. Yardim istedikçe agzimi kapattilar. Kornaya bastim sürekli, çevreden kurtaranlar olur diye ama kimse çikmadi. Ardindan gaza basip ilerledim o arabadan atladi, digeri de firladi. O firlama esnasinda telefonum arabaya düsmüs, polislerden teslim aldim. 1,5 kilometre sonra Allah razi olsun bir motosikletli genç durdu. Telsizden ‘Arkadaslar darp edildim’ diye anons geçtim. O sira arabadan indigimde basim dönüyordu ve bayildim. Ardindan yogun bakimda 4 saat kaldim.”

“5 yerimde kirigim var”

Süphelilerden birinin yakalandigini belirten Ucan, “Bu sahislardan sonuna kadar sikayetçiyim. Kolum kirik, dislerim dökük, bir disimi yuttum, elmacik kemigim daha dogrusu 5 yerimden kirigim var ve aci çekiyorum” diye konustu.

Öte yandan taksicinin darp edildigi anlar taksinin iç güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA