Gebzeli Ögrencilere Kirtasiye Destegi

Gebze Belediyesi, okullarin açilmasina günler kala ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarina kirtasiye malzemesi hediye etti.

Gebzeli Ögrencilere Kirtasiye Destegi
Gebze Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü tarafindan düzenlenen programda 4 bin ögrenciye kirtasiye, egitim seti ve okul kiyafeti yardimi yapildi. 11 Eylül Pazartesi günü baslayacak olan yeni dönem öncesi eksiklerini tamamlayan ögrenciler, Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz’e tesekkür etti.

Konuya iliskin konusan Baskan Büyükgöz, "2023-2024 egitim-ögretim dönemi basliyor. Gebze’mizde egitim ögretim hayatina baslayacak olan evlatlarimiza çanta ve okul kiyafeti yardimlarini baslatmis bulunuyoruz. Yaklasik 4 bin civarinda evladimiza ihtiyaç duyduklari esyalari teslim edecegiz. Çocuklarimizin saglikli ve güvenli bir sekilde egitim almalari en öncelikli konularimizin basinda geliyor. Dolayisiyla, belediyemizin tüm imkanlarini kullanarak egitimde, sporda ve sosyal faaliyetlerde gençlerimizde altyapi sunmaya devam ediyoruz. Daha fazlasi gerekirse daha fazlasini sunmaya gayret edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA