Sahinbey'den Ögrencilere Boyama Seti

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, okul öncesi egitime baslayan minik ögrencilere ve ilkokul ögrencilerine 606 bin 300 adet boyama seti dagitilacaginin müjdesini verdi.

Sahinbey'den Ögrencilere Boyama Seti
Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazolu ögrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yaptigi projelerle egitime önemli destekler sunan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, okullarin açilmasina sayili günler kala okul öncesi egitime baslayan minik ögrencilere ve ilkokul ögrencilerine 606 bin 300 adet boyama seti dagitilacaginin müjdesini verdi.

"Çocuklarimizin mutlu olmasi bizi mutlu eder"

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, okul öncesi egitim için, egitim seti ve boyama seti hediye ettiklerini belirterek; “2023-2024 egitim ögretim yilinin ögretmenlerimize ve ögrencilerimize hayirli olmasini diliyorum. Geçtigimiz dönemlerde oldugu gibi bu dönemde okul öncesi egitime baslayan minik ögrencilere ve ilkokul ögrencilerine 606 bin 300 adet boyama seti dagitimi gerçeklestirdik. Minik ögrencilerimize ve gençlerimize egitiminde destek olmaya devam ediyoruz. Bu anlamda onlarin ihtiyaçlari ve talepleri yönünde yeni projeler yapmaya devam edecegiz. Yeni egitim ögretim yilimizin ögretmenlerimize, velilerimize ve tüm ögrencilerimize hayirli ugurlu olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA