Kübra Nur Palut Hayatini Kaybetti

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in sagligi ile yakindan ilgilendigi Bilecik Saglik Müdürlügü 112 Acil Servis ambulansinda görevli ATT Kübra Nur Palut hayatini kaybetti.

Kübra Nur Palut Hayatini Kaybetti


Bilecik Saglik Müdürlügü 112 Acil Servis ambulansinda görevli ATT Kübra Nur Palut, 4 yil önce ‘Göktürk’ ismini verdigi oglunu dünyaya getirdi. Dogumdan kisa süre sonra karin agrisi ve istahsizlik sikayetleri sebebiyle hastaneye kaldirilan Kübra’ya yapilan tetkikler sonucunda sindirim sistemini ve kalbi etkileyen CAID hastaligi teshisi konuldu. Yemek yiyemeyip sadece serumla beslendigi için, günden güne eriyerek 45 kilodan 28 kiloya kadar düsen Kübra Nur, tedavisi için birçok hastaneye basvurdu, ancak sonuç alamadi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Kübra Nur’un tedavisi için Saglik Bakani Fahrettin Koca’ya talimat verdi. Ankara Sehir Hastanesi’ne getirilip daha sonra yurt disina gönderilerek tedavisi bir süre burada yapildiktan sonra Türkiye’ye dönen Kübra Nur Palut’un saglik durumunda düzelme gözlemlendi.

Genç kadin geçtigimiz ay tekrar rahatsizlaninca kaldirildigi Ankara Sehir Hastanesi’nde hayatini kaybetti. Hayatini kaybeden saglikçinin cenazesi Inegöl ilçesi Kemalpasa Mahallesi’ndeki Yesil Camii’nde kilinan cenaze namazinin ardindan Kavaklaralti Mezarligi’nda defnedildi.

Genç kadinin tabutunun üzerine 112 kiyafeti konuldu.
Kaynak: İHA