Kartal'da Silahli Çatisma Açiklamasi 1'I Agir, 3 Yarali

Kartal’da bir grup genç sokakta sohbet ederken, araçla gelen baska bir grup tarafindan silahli saldiriya ugradi. Olayda biri agir, üç kisi yaralandi.

Kartal'da Silahli Çatisma Açiklamasi 1'I Agir, 3 Yarali
Olay, gece 01.00 siralarinda Istanbul Kartal ilçesi, Cevizli Mahallesi, Hacilar Caddesi’nde yasandi. Iddiaya göre isimleri ögrenilemeyen bir grup genç kendi mahallerinde bir seyler yiyip - içip sohbet ediyorlardi. Yine çevredeki vatandaslardan alinan bilgiye göre araçlarinin plakalari ve isimleri ögrenilemeyen baska bir grup siyah renkte bir araçla gelip sohbet eden gençlere 7 el atas etti. Çatisma sonrasinda gençlerden ikisi ayagindan, digeri de karnindan yaralandi. Silahi atesleyen kisiler olay yerinden kaçti. Vurulan gençlerin yerde kanlar içinde yattigini gören çevredeki vatandaslar saglik ekiplerine ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yarali gençleri Lütfi Kirdar Sehir Hastanesi’ne kaldirdi. Olay yerine gelen polis ve olay yeri inceleme ekipleri olayin yasandigi sokagi seritle kapatirken, olayla ilgili inceleme baslatti.

"Aklimin ucundan geçti"

Olayi gördügünü söyleyen mahalle sakinlerinden Mustafa Demir, "Balkonda oturuyordum. Arka mahalleden bagirma sesleri geldi. Aklimin ucundan geçti bir sey olacak diye, internet kafenin orada vurmaya çalisti, vuramadi. Sonra kahvenin önünde vurdular" dedi.

Kaynak: İHA