Bir Kisinin Hayatini Kaybettigi Sokakta Hava Aydinlaninca Aci Tablo Ortaya Çikti

Saganak yagista Küçükçekmece’de birçok dere tasarken, Gine uyruklu Irame Kabe yasadigi evin bodrum katinda hayatini kaybetti. Havanin aydinlanmasinin ardindan ise su baskininin yasandigi sokakta aci tablo gün yüzüne çikti. Isyerini su basan esnaf Yunus Kurtulus," Dükkanimin alt katini su basti, yaklasik 1 metre su var. Tüm emeklerimiz suyun altinda kalinca sinirlerimiz bozuldu. Karsi apartmanimizda bir kisi ise hayatini kaybetmis" dedi.

Bir Kisinin Hayatini Kaybettigi Sokakta Hava Aydinlaninca Aci Tablo Ortaya Çikti


Istanbul’u dün gece etkisi altina alan yagis sonrasinda Arnavutköy, Küçükçekmece ve Basaksehir ilçelerinde sel felaketi yasandi. Küçükçekmece Engin sokakta ise dere tasmasi sonucunda ise Gine uyruklu Irame Kabe’nin yasadigi bodrum kat sular altinda kalirken, genç adam hayatini kaybetmisti. Yasanan aci olayin ardindan ise havanin aydinlanmasiyla aci tablo gün yüzüne çikti.

“Tüm emeklerimiz suyun altinda kaldi”

Sel felaketi sonrasinda isyerini su basan esnaf Yunus Kurtulus, “Dükkanimin alt katini su basti, yaklasik 1 metre su var. Hiç hos bir manzara degildi, tüm emeklerimiz suyun altinda kalinca sinirlerimiz bozuldu. Karsi apartmanimizda bir kisi ise hayatini kaybetmis. Gana’li oldugu söylediler. Suyami kapilmis yoksa evinimi su basmis tam olarak bilmiyorum” diyerek yasanan olayi anlatti.

Sürekli benzer su baskinlarinin yasandigini belirten mahalleli Aziz Yildiz, “Ne zaman yagmur yagsa bu tür manzaralar ile karsilasiyoruz. Dün gece karsi binamizda can kaybi yasandi. Iki üç kez su basti binamizi. Böyle giderde binamiz çökecek, çok daha fazla can kaybi yasanacak” dedi.

Kaynak: İHA