Baskan Pekmezci Özel Çocuklarin Etkinligine Katildi

5-7 Eylül 2023 tarihleri arasinda bu yil ikincisi düzenlenen organizasyonda; Özel Olimpiyatlar Türkiye, Ulusal Bocce Egitmen Egitimi ve Oyunlari’na Bayburt ev sahipligi yapiyor.

Baskan Pekmezci Özel Çocuklarin Etkinligine Katildi
Ülkenin farkli illerinden 100’den fazla özel gereksinimli sporcu ve antrenörün bir araya geldigi programda konusma yapan Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, “Özel Olimpiyatlar Türkiye ile Bayburt Üniversitesi’nin ortaklasa gerçeklestirdigi bu organizasyon vesilesiyle ülkemizin degisik illerinden gelen özel sporcularimizi, onlarla yakindan ilgilenen antrenörlerini ve Özel Olimpiyatlar Türkiye’nin kiymetli yetkililerini sehrimizde görmekten Bayburt’umuz adina büyük mutluluk duydum. Çocuklarimizin gelecegi ile ilgili onlara umut olacagi düsüncesiyle, gelecegimiz olan bu özel çocuklarimizin özel egitime tabi tutularak sosyal hayata kazandirilmasi en büyük amacimiz ve arzumuzdur" dedi.

Bayburt Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle baslayan organizasyona Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt Milletvekili Orhan Ates, Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Bayburt Il Jandarma Komutani Albay Dr. Talha Övet, Il Emniyet Müdürü Nihat Uzun, Özel Olimpiyatlar Türkiye Genel Baskan Yardimcilari Murat Mazhar Agca ile Ali Tamer Oyguç, Iletisim Direktörü Ebru Çidal, Bayburt Gençlik ve Spor Il Müdürü Adem Köse, farkli illerden gelen özel gereksinimli sporcu ve antrenörler katildi.

Kaynak: İHA