10 Bin Çocuk Yaz Boyu Spor Yapti

DÜZCE – Düzce Belediyesi ve Gençlik Spor Müdürlügü tarafindan açilan Yaz Spor Okullarinda 10 bin çocuk spor yapti.

10 Bin Çocuk Yaz Boyu Spor Yapti
Yaz spor okullari kapanis söleni saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

18 Temmuz Spor Salonu’nda gerçeklestirilen kapanis söleninde konusan Düzce Valisi Selçuk Aslan, anne ve babalari tebrik ederek “Yaz boyu hepiniz farkli branslarda spor egitimi aldiniz. 33 bransta 10 bine yakin çocugumuz, gencimiz yaz boyunca farkli sportif etkinliklerle kendilerini gelistirmeye çalistilar. Özellikle anne ve babalarini kutlamak istiyorum, çocuklarinin spor yapmalarina, kendilerini gelistirmelerine katki sagladiklari için” dedi.

Düzce Belediyesi Baskan Yardimcisi Hasan Günden, yaz aylarini dolu dolu geçiren spor yaparak kendini gelistiren çocuklari tebrik etti.

Gençlik ve Spor Müdürü Isa Yazici, yaz spor okullarinda 33 bransta 100’e yakin antrenörle 10 binin üzerinde sporcuya egitim verildigini belirterek, ”Hedeflerimiz çocuklarimizin saglikli birer birey olmalarinin yani sira onlarin sosyallesmelerini, sporun kurallariyla birlikte hayatin diger kurallarina da adapte olmalarini saglayan egzersizler, oyunlar ve sportif antrenmanlar yaptirmakti. Fakat en önemli hedefimiz ise, içinizden çikmasi muhtemel gelecegin sporcularini da Türk sporuna kazandirmaktir. Dolayisiyla yapmis oldugumuz bu faaliyetin hem sportif açidan hem sosyal açidan anlami oldugu gibi gelecegin Milli sporcularinin bir tanesinin bile buradan çikmis olmasi bizlerin en büyük kazanci olacaktir” ifadelerinde bulundu.

Program güres, cimnastik, taekwondo ve halk oyunlari gösterileriyle devam etti. Yaz spor akademisine katilan sporcular sürpriz hediye çekilisiyle hediyelerin sahibi oldu. Hediyeleri Vali Selçuk Aslan, Milletvekili Ercan Öztürk, Belediye Baskan Yardimcisi Hasan Günden, Gençlik Spor Müdürü Isa Yazici verdi.

Kapanis söleni çekilen hatira fotografi ile son buldu.
Kaynak: İHA